nyno Opublikowano 26 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 kupilem ostatnio motor i jestem nawet zadowolony jedyny problem jaki mam to jest to ze podczas jazdy na ulamek sekundy tak jakby mial odciety zaplon.spada wskazowka obrotomierza i to jest takie szarpniecie.zdarza sie to kilkanascie razy w ciagu godziny.czy mozecie mi doradzic co z tym zrobic?? a druga sprawa to ze nie trzyma wolnych obrotow.chodzi na wolnych obrotach i np po 3-4 minutach gasnie.bede bardzo wdzieczny za wasza pomoc pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twizzter Opublikowano 26 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 (edytowane) Hmmm..skoro spada wskazówka obrotomierza z jednoczesnym mułem, to musi brakować prundu. Sprawdź zasilanie - czyli obejrzyj dokładnie, podokręcaj przewody od aku,przeczyść kostki.. Rozkręć wyłącznik zapłonu z prawej strony kierownicy..Może stacyjka szwankuje? A co do gaśnięcia to wydaje mi się, że może być spowodowana tym samym problemem - z tym że jak jedziesz to szarpnie a na wolnych gaśnie od chwilowego braku prądu.. P.S. Witaj w gronie posiadaczy olejaków, przyczepności życzę :icon_twisted: Edytowane 26 Maja 2007 przez twizzter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi