Kefir/1989 Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 Mam takie pytanie czy w wakacje ktoś byłby chętny pojechać w Polskę?? :biggrin: Nie muszą być tylko 125-ki ale żeby Ci na mniejszych motocyklach nie odstawali od reszty, planu wycieczki jeszcze nie ustaliłem tylko chcę ustalić czy ktoś byłby chętny na taki rajd!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 Jak końcówka sierpnia to wstępnie się zgłaszam.Sam coś takiego planowałem :icon_evil:Wcześniej nie ma szans, bo muszę zdac to pieprzone prawko :) Jaką traskę byś planował :)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kefir/1989 Opublikowano 25 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 Jak końcówka sierpnia to wstępnie się zgłaszam.Sam coś takiego planowałem :banghead:Wcześniej nie ma szans, bo muszę zdac to pieprzone prawko :) Jaką traskę byś planował :biggrin:?na pewno chciał bym pojechać na najdalej wysunięte punkty polski, poza tym chciałbym pojechać na Hel i do Gdyni może do Szczecina, zajechać do Krakowa i Łańcuta to wiem na pewno a inne miejsca to jak ktoś zaproponuje. Tak dokładnego planu nie znam, będę dopiero w weekend planował, ale noclegi ale w namiotach albo w jakiś motelach, a jak ktoś by chciał to nawet pod chmurką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol-Derbi Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 Jestem zainteresowany, bede sledzil ten watek, prosze o wiecej info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi