emiel3 Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 HejoChce się dowiedzieć jakie są zębatki do NSR do przodu (w silniku ) ja mam 12 i przyspieszenie ma ale w trasę to nie bardzo :D Kumpel ma 13 słyszałem że są 14... a większe są ?? ?? ?? Napiszcie jak macie dostęp... :icon_rolleyes:)Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacpextreme Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 idz do sklepu i zobacz :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emiel3 Opublikowano 23 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Dzięki super !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misza125 Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Trzeba troszki poszukać żeby się dowiedzieć:icon_biggrin: http://moto.allegro.pl/item185942721_zebat...25_zebatka.htmlhttp://forum.motocykle.slask.pl/index.php?...01entry192601 Pozdro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarczi Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 ja moge Ci dac namiary na kolesia co ma prawie dowszytskie zebatki a do nsr ma na przod:12,13,14,15,16 ;] pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nordtrans Opublikowano 26 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 ja mam nsr i mam zebatke 17 zębów. na maksa 95na godzine. ale mam załozony cylinder 80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarczi Opublikowano 26 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 ja mam nsr i mam zebatke 17 zębów. na maksa 95na godzine. ale mam załozony cylinder 80 a co to ma do tego tematu?? jesli autor ma nsr 125 a nie 80 ??? moze troszke powagi panowie a nie tylko spamujecie i nabijacie sobie liczniki taki debilnym postami :icon_question: :lapad: pozdro :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 26 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 Jak narazie to widze ze Ty sobie nabijasz licznik bo kazdego piszacego cos offtop odrazu zjezdzasz ze pisze offtop <hahaha> POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcpol Opublikowano 26 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 Jak narazie to widze ze Ty sobie nabijasz licznik bo kazdego piszacego cos offtop odrazu zjezdzasz ze pisze offtop <hahaha> POZDRO A Ty zjeżdżasz „zjeżdżającego piszącego coś offtop” :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
owned91 Opublikowano 26 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 a ty zjezdzasz, zjezdzajacego zjezdzajacego na forum xD :icon_question: (kolejny spam :lapad:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarczi Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 a ty zjezdzasz, zjezdzajacego zjezdzajacego na forum xD :) (kolejny spam :D ) tak mozna ciagnac ten temat bez konca :icon_razz: :) ;) lepiej wrocmy do tematu :smile: pozdro :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi