Pershing Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 Mój młodszy znajomy miał crossa mini. Nawet fajny sprzęcior. Ja przy moich 182cm też się na nim zmieściłem ale ledwo :icon_razz: . jechało to na blokadzie 50km/h podobno po zdjęciu miało lecieć 70km/h ale troche nie wierze. Zdecydowanie wybrałbym crossa lecz niemiałem styczności z miniplastykiem więc niejest to zbyt obiektywna ocena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbiak Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Wydaje mi sie że pockety nie maja zdnych blokad.Według mnie cross jest lepszy bo ma amortyzowne zawieszenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Wydaje mi sie że pockety nie maja zdnych blokad. Chyba raczej mają. Ale i tak się lekki tunning zrobić. pozdr. Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi