Peny Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 yamaha virago...taka jak moja 750 pojemnosci 180 km/h... 6 sek do setki... motorek wygodny z silnikiem od scigacza... cóż wiecej za to chciec... ja z niej nie zsiadam i jakby mi sie do łózka zmiesciła to byłbym z nią spał :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DYZIO DRAGON Opublikowano 23 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Niedaleko może sie skusze jakieś 120 km a dokładniej jakiś adres? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzynskim Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Ja wiem, czy Viago 750 to silnik od ścigacza?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DYZIO DRAGON Opublikowano 23 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Jest ktoś z okolicy Namysłowa, niedłógo weekend spotkalibyśmy sie lub jakieś ognisko,zlocik, zalew?Pogadali pośmigali? :crossy: Czego nie założycie forum o zlotach jak nikt nie założy to ja założe tylko spotkania Drag Starów - łaczcie się lub Posiadacze Hondy Shadow łączcie się opiszcie dokładnie gdzie sie spotykacie a jak ktoś ma blisko to na pewno nie ominie takiej impry :) Pewnie pomyślicie że jest na stronkach ale wszystkego nie ma piszcie o nawet niewielkich. :icon_arrow: :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 DYZIO DRAGON a nie chciał byś czegoś robionego od podstaw. np jakiegoś draga lub choppera z silnikiem r4.Jak byś się dobrze rozejżał to może cosik byś znalazł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DYZIO DRAGON Opublikowano 23 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Jeżeli jest dobrze wykończone ma papiery i można zarejestrować to czemu nie. ;) :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 pomysl nad viragojak ci wyzej radzonona pewno bedziesz zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
van_han Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 A ja polecam Suzuki Intruder (600, 700, 800). Mialel okazje jedzic na 800 i do dzisiaj nie moge zapomniec (dlatego kupuje ten model). Jakos nie dokonca odpowiadaja mi virago - napewno nie sa 100% lini klasycznego choppera. Maja troche za duzy przeswit z tylu i calosc jakas taka "sportowa". Jak by co to wejdz na: jest to Intruder od jednego z forumowiczow :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyklotron Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Ja też polecam Virago, znajdziesz coś dobrego w tej cenie, miałem Virago 1100, właśnie za 10000, świetnie się sprawowała, to klasyk i do tego naprawdę nieźle ciągnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DYZIO DRAGON Opublikowano 23 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 To napiszcie gdzie sie spotykacie jak was rozpoznać lub napiszcie na GG nr tel. pogadamy przy piwku> :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Dyzio teraz w sobote bedziemy w łasku kolo lodzio 16 na stacji orlen a nr tel masz w profilu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DYZIO DRAGON Opublikowano 24 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 Troche daleko :) ale jak coś będzie bliżej napewno podjade :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 to co ty rowerem chciales przyjechcze ci za daleko?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ViragoYama Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 Nie zastanawiaj się już więcej tylko bierz Virago. Dobrze ci radzono. Po wypadzie do Kletna ok 500 km nie odczuwałem zadnych dolegliwości typowych czyli bólu pleców i dupy. Pozycja bardzo wygodna, moto ładnie się zbiera (mówię o swoim czyli 750) no i wygląda, ze nie sposób przejść obok obojętnie. Nigdy mnie zawiódł, zawsze dojechałem do celu. Kolega był nawet w Maroku :icon_razz: Pozdrawiam,VY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonstar Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 virago tu można sporo urwać z ceny :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi