Skocz do zawartości

Jaki motor kupić?

DYZIO DRAGON
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

yamaha virago...taka jak moja 750 pojemnosci 180 km/h... 6 sek do setki... motorek wygodny z silnikiem od scigacza... cóż wiecej za to chciec... ja z niej nie zsiadam i jakby mi sie do łózka zmiesciła to byłbym z nią spał :icon_biggrin:

Jest ktoś z okolicy Namysłowa, niedłógo weekend spotkalibyśmy sie lub jakieś ognisko,zlocik, zalew?

Pogadali pośmigali? :crossy:

Czego nie założycie forum o zlotach jak nikt nie założy to ja założe tylko spotkania Drag Starów - łaczcie się lub Posiadacze Hondy Shadow łączcie się opiszcie dokładnie gdzie sie spotykacie a jak ktoś ma blisko to na pewno nie ominie takiej impry :)

Pewnie pomyślicie że jest na stronkach ale wszystkego nie ma piszcie o nawet niewielkich. :icon_arrow: :icon_biggrin:

A ja polecam Suzuki Intruder (600, 700, 800). Mialel okazje jedzic na 800 i do dzisiaj nie moge zapomniec (dlatego kupuje ten model). Jakos nie dokonca odpowiadaja mi virago - napewno nie sa 100% lini klasycznego choppera. Maja troche za duzy przeswit z tylu i calosc jakas taka "sportowa".

Jak by co to wejdz na:

jest to Intruder od jednego z forumowiczow :biggrin:

Nie zastanawiaj się już więcej tylko bierz Virago. Dobrze ci radzono. Po wypadzie do Kletna ok 500 km nie odczuwałem zadnych dolegliwości typowych czyli bólu pleców i dupy. Pozycja bardzo wygodna, moto ładnie się zbiera (mówię o swoim czyli 750) no i wygląda, ze nie sposób przejść obok obojętnie. Nigdy mnie zawiódł, zawsze dojechałem do celu. Kolega był nawet w Maroku :icon_razz:

Pozdrawiam,

VY