alterego Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 (edytowane) Na ten zlot nie pojechałem motocyklem. Zatrudniłem się w ekipie obsługującej scenę. Stąd niewiele miałem czasu na robienie zdjęć, ale te Amazons są takie fotogeniczne, że trudno było nie sięgnąć po aparat...http://caferacer.vgh.pl/photogallery.php?album_id=5 Edytowane 21 Maja 2007 przez alterego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rusty Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Na ten zlot nie pojechałem motocyklem. Zatrudniłem się w ekipie obsługującej scenę. Stąd niewiele miałem czasu na robienie zdjęć, ale te Amazons są takie fotogeniczne, że trudno było nie sięgnąć po aparat...http://caferacer.vgh.pl/photogallery.php?album_id=5 Dzieki bardzo! RustyAmazons Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alterego Opublikowano 23 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Dzieki bardzo! RustyAmazons Proszę bardzo! :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PinkString Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 Czy możemy "porzyczyć" od Ciebie te fotki? Niestety nie miałysmy czasu trzaskać zdjęć :/Może masz więcej?? Albo ktokolwiek :) Bardzo prosimy o podsylanie zdjęć ze Zlotu Amazons na adres: [email protected] KarolinaAMAZONS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alterego Opublikowano 25 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 Czy możemy "porzyczyć" od Ciebie te fotki? Niestety nie miałysmy czasu trzaskać zdjęć :/Może masz więcej?? Albo ktokolwiek :) Bardzo prosimy o podsylanie zdjęć ze Zlotu Amazons na adres: [email protected]KarolinaAMAZONSJasne!!!!!!!!!!!Na maila wysłałem Wam link do zdjęć w pełnej rozdzielczości, bo te z galerii mają ok. 600x800. Na przyszły rok nie pokpię sprawy i bedę Was fotografował przez 24/24H. :banghead: SZACUN!!!!!RESPECT!!!!!Do następnego!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 A ja nawet jestem (i moj Starszy rowniez) na jednej fotce ze zlotu :) Rusty ---> bylo mi bardzo milo Ciebie poznac! ... i bedę Was fotografował przez 24/24H.No coz... to ja napewno chcialbym te foty obejrzec pozniej :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rusty Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 A ja nawet jestem (i moj Starszy rowniez) na jednej fotce ze zlotu :) Rusty ---> bylo mi bardzo milo Ciebie poznac!No coz... to ja napewno chcialbym te foty obejrzec pozniej :biggrin: Dzieki Belgu i wzajemnie!szkoda tylko ze nie bylo czasu pogadac ...nastepnym razem!PozdrowieniaRusty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi