reju22 Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 Witam! Mam KTM Mx/Gs 500. Wie ktoś może skąd wziąć części do tego motoru? Szukałem już na allegro,na google,wszędzie i nic.Właściwie to potrzebny mi kosz sprzęgła.Ma połamane zęby po tym jak sruba między nie wpadła.Pytałem czy można to naprawić i też nikt nic nie wie :P .Prosze o pomoc!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcpol Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 Witam! Mam KTM Mx/Gs 500. Wie ktoś może skąd wziąć części do tego motoru? Szukałem już na allegro,na google,wszędzie i nic.Właściwie to potrzebny mi kosz sprzęgła.Ma połamane zęby po tym jak sruba między nie wpadła.Pytałem czy można to naprawić i też nikt nic nie wie :icon_eek: .Prosze o pomoc!!! Teoretycznie można to naprawić, ale w praktyce ze względu na koszty i brak pewności wymienia się element na nowy. Poszukaj na ebay. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endurowiec Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 W dobrym zakładzie powinni Ci to ładnie pospawać i potem oszlifować i bedzie jak nowy. Ale nie wiadomo jak z wytrzymałością, ale żle nie powinno być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reju22 Opublikowano 21 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 endurowiec; no właśnie co z wytrzymałością? Lepiej wymienić ale skąd wziąć? Może spasuje z innego modelu? Mam na oku kosz z lc4. Zobaczymy czy spasuje. Dam znać. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 Dla Ciebie jedyną obcją jest dopasowanie od innego KTM...Nowego nie kupisz bo poprostu do starszych KTM (poniżej 94r) częsci poprostu nie ma a jak jakims cudem panowie w salonie znajdą na jakims austyjackim magazynie to za chore pieniądze... Jak dla mnie to dorabianie kosza odpada bo nie ma obcji zeby wytrzymało. Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi