LYsY Opublikowano 28 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 Lysy, nie zaczynaj... Heheh, czego? :banghead: Biorąc próbkę 20 sportów z allegro oraz 20 chopperów z tegoż allegro, wydaje mi się, że więcej "min" będzie wśród sportów :icon_eek: a to z tej prostej przyczyny, że na sporcie najczęściej zasuwa młody koleś co się musi wyżyć, i zasuwa 2 paki, za to na chopku :icon_mrgreen: spokojnie śmiga sobie 40-letni gość. Mówię oczywiście zupełnie generalizując - jestem pewien, że każdy może przytoczyć przykłady sytuacji odwrotnej.. ale ogólnie rzecz biorąc - myślę że się nie mylę :banghead: pozdrLYsY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonstar Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 Policyjne statystyki to o kant d.. rozbić. A robione są tak: Ktos wyjedzie motocykliście to nie nazywa sie to wymuszeniem na motocyklu, a niedostosowaniem prędkości ble ble ble. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dargo Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 (edytowane) Policyjne statystyki to o kant d.. rozbić. A robione są tak: Ktos wyjedzie motocykliście to nie nazywa sie to wymuszeniem na motocyklu, a niedostosowaniem prędkości ble ble ble. No niestety smutna prawda... :wink: - nie wiem co mamy robić aby jednak zmienić nasz wizerunek....może do prawa jazdy na motocykl powinno się wymagać jeszcze dodatkowego pozwolenia jak np. na broń ... :) - badania psychotechniczne, wywiad środowiskowy... :notworthy: - mam kumpla który na codzień jest spokojny ponad miare...a jak dosiądzie moto zamienia sie w dewianta.... :biggrin: - na pytanie dlaczego tak postepuje (slalomy, jazda na gumie w normalnym ruchu...) - odpowiada...niewytrzymałem musiałem to zrobic....no comment`s zdravim horko Edytowane 28 Maja 2007 przez Dargo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devilwizard Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 Niemniej jednak, wiekszość kierowców nie patrzy w lusterka, jedzie czerep taki i zmienia pas ni z tąd ni z owąt, psioczą na motocyklistów, ale nie zwracają na nich uwagi, nie wpadnie baran taki na pomysł że motorem ktoś ruszy szybciej niż on, zatrzyma się prędzej czy wejdzie w zakręt szybciej, patrzy sobie o jakieś światełko a zanim on włączy jedynkę, puści sprzęgło, to jóż ktoś na nim siedzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CBRedzio Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 Najważniejsze, że bez większych obaw można jeździć na poniedziałkowe treningi do Poznania, które notabene pozwalają się wyżyć i troszkę podszkolić technikę. Zatem.. wszystkie znaki na niebie, ziemi i w policyjnych statystykach nakazują brać wolne w poniedziałki i gnać na tor! Cytuj pozdrMichał, WrocławKTM EXC-R 530 Six-Days, Husaberg FS 650 Force Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 a to z tej prostej przyczyny, że na sporcie najczęściej zasuwa młody koleś co się musi wyżyć, i zasuwa 2 paki, za to na chopku ;) spokojnie śmiga sobie 40-letni gość. pozdrLYsY Mylisz się :crossy: :) , po bliskim spotkaniu trzeciego stopnia z glebą przy 200km/h sprzęt nie nadaje się do reanimacji ... no chyba że jest to kowadło .... Co do spokojnej jazdy po 40tce, to mit i przesądy światło ćmiące.Członkowie Klubu Anonimowych Piratów Drogowych są głownie po 40tce :) a nawet więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LYsY Opublikowano 28 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 Mylisz się :crossy: :) , po bliskim spotkaniu trzeciego stopnia z glebą przy 200km/h sprzęt nie nadaje się do reanimacji ... no chyba że jest to kowadło .... Co do spokojnej jazdy po 40tce, to mit i przesądy światło ćmiące. Hehe, tak, ale Ty jesteś inny :crossy: :) Mówiłem głównie o osobach, które śmigają armaturkami. Wśród tych sprzetów mało jest spektakularnych wypadków z 200kmh ;) Im szybsze moto, tym niestety wyższe prawdopodobieństwo wypadku.. takie mam wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi