Browar Opublikowano 23 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 Ja :crossy: Mam już podpisany urlop na piątek :notworthy: Więc z samego rana tankuje :clap: i śmigam do Kostrzynia :crossy: Ja zmieniłem prace więc urlopu narazie niet ... ale może uda się załatwić chociaż jakieś zwolnienie ... albo cuś .... w ostateczności dojade późno wieczorem po robocie ... w piątek .... dam znaka jeszcze co i jak ... Pozdro!! :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motomanka Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 Ja bym pojechła:) ale kij, nigdy nie byłam to i tym razem nie bede :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Violet Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 Manka, jak zdrówko? Ja tez nie pojadę na Woodstock, więc będzie nas już dwie :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 27 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 Manka, jak zdrówko? Ja tez nie pojadę na Woodstock, więc będzie nas już dwie :) Fioletowa a dlaczego nie pojedziesz ?? Manka CO U CIEBIE ?? :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motomanka Opublikowano 27 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 No to jestem po operacji w Piekarach trwała ona prawie 4 godziny (taka mała noga a tyle roboty) no i udała sie ksiazkowo:) mam prosciutka nozke:) i nie jest krótsza ( a była 5cm) ale jest ok, z tym ze : jako ze była krotsza nie mogli połaczyc odłamów tylko zostawic miedzy odłamami odstepy (no bo jakos musi sie kosc wydłuzyc o te stracone 5cm) No i teraz koniec usmiechania sie :( troszke brutalnej rzeczywistosci * przez kolejne kilka miesiecy (moze nawet z poł roku) nie moge na tej nodze stawac i jej obciazac * przez rok- dwa bede usprawniac noge* kolano :( kolano jest tak zniszczone ze głowa boli i ono jest juz bez szans na sprawnosc , nie zgina sie jakies 15 stopni tylko no i jest zesztywnienie juz stawu no ii w sumie to szkoda gadac :( lekarze jednak chca pomoc mowia ze jeszcze powalczymy o zgiecie: kolejna 1-2 operacje za jakis czas :P i to pozwoli na wieksze zgiecie maja nadzieje, ale sprawne to kolano juz nie bedzie nigdy :( Szkoda :) wiec czeka mnie dłuuuugie leczenie, juz noga nie boli tylko to kolano chwilkamimecze go, staram sie zginac, cwicze ale niestety live is brutal :( co wycwicze to moje a reszta w rekach chirurgów :) Nie wiem dlaczego mnie to spotkało, ale im dłuzej to trwa to zaczynam pekac psychicznie i nosi mnie juz tego kolesia tak skopac ze hoho i bych se az przyklneła tu (ale dziewczynki przeciez nie przeklinaja) i jak kurka wodna kupie juz motor to koles niebedzie miał zycia i bedzie miał podstawy by mowic motocyklisci to.............. bla bla blaa........ juz mu współczuje :D No to tyle u mnie ;) mogłoby byc lepiej ale przedewszystkim mogło byc duzo gorzej a zaczac by mozna od teg ze mogło nic nie byc i byscie mogli tylko czytac na grobie ze zgineła tragicznie Wiec nie jest zle, jeszcze posmigam z wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 28 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 Agata awanturnico nie łam się, jeszcze mu nakopiemy do życi. PS Leci ktos na tychy dzis i jutro na festiwal RR?? Pozdr Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Violet Opublikowano 28 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 Browar, nie jadę, bo po pierwsze w piątek musze pracować i nie ma nawet jak wziąć wolnego, bo kumpela na urolpie do piatku właśnie. Po drugie w sobotę spędzę cały dzień w różnych środkach transportu udając się w okolice Zielonej Góry, a w niedzielę to już się nie opłaca... Manka, cieszę się ogromnie, że operacja się udała! Teraz to juz może być tylko lepiej. Nie łam się, w końcu musisz synkowi dokopać ;) I nie mów, że nigdy nie będzie dobrze z tym kolanem - medycyna idzie do przodu, to za parę lat pewnie coś lekarze wymyślą będzie działało tip-top :D Trzymam kciuki. Pozdrowionka dla wszystkich oszołomów murasaki-san(uczę się japońskiego :D) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ynciol Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 Hello oszołomy! Manka cieszymy się z udanej operacji a i z kolanem będzie ok, noga też miała byc krótsza a jest normalna więc i z kolanem będzie wszystko ok :icon_mrgreen: Pewnikiem będzie ok! Jak mówiła Vi medycyna idzie do przodu może za pare lat po pigułce będzie wszystko się regenerować jak np. w Startrecku. Będzie gites. Co do Tych bardzo chciałem jechać ale wczoraj dopiero wracałem od mojej babci miałem taką prawie 600 km traske i wieczorem urodziny i pozazatym zapomniałem :) (gupek) nio i nie pojechałem na Paprocany a tak blisko :D Nad woodstockiem wciąż myslę bo się troszku finansowo wyczerpałem ale jeszcze 4 dni więc cos może wykombinuje :D Pzdr dla WAS P.S. Draco u mojej babci nie ma asfaltu więc byś sobie na trampku poszalał :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 ......Nad woodstockiem wciąż myslę bo się troszku finansowo wyczerpałem ale jeszcze 4 dni więc cos może wykombinuje ;)Kombinuj, kombinuj, bo Owsiak poinformował, że to może być ostatni Woodstock :) P.S. Draco u mojej babci nie ma asfaltu więc byś sobie na trampku poszalał :PJuż za niedługo sobie poszaleje na szutrowych drogach w.......Rumuni ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 30 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 ... nie jest zle, jeszcze posmigam z wami Postawa Godna Wyrazów Szacuna :buttrock: MANKA TAK TRZYMAJ !! :crossy: Ja osobiście co do tego że Będziesz śmigać z nami nie mam najmniejszych wątpliwości :D :crossy: :crossy: ... a co do Woodstocku ,, to kurna .. od dziś nie planuje niczego na dlużej niż 2 godziny przed .... .. to że urlopu nie dostalem okej ,,, mialem plan ruszyć po pracy w piątek ,,, ale wynikly jeszcze inne komplikacje na sobote .. więc moj wyjazd narazie jest pod wielkim znakiem :buttrock: Pozdro !! :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Siema Ziomale :) Dopiero teraz odmeldowuję sie z Woodstocku :buttrock: Było przezajebiście :biggrin: Ten klimat, ci ludzie, ehhhhh, brak słów żeby to opisać :biggrin: Za rok pewnie pojade ponownie :buttrock: TUTAJ kilka fotek mojega autorstwa :bigrazz: peace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ynciol Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2007 (edytowane) HelloJa też dopiero wróciłem z urlopu niestety nie motocyklowego ale też zajefajny :) Słowacja rulez polecam!!! Myślałem wróce do domu odpalam sprzętai w drogę a tu deszczy :) musze poczekać na słońce :D Draco masz u mnie przekichane za fotki bo mi się smutno zrobiło że nie jechałem a tak BTW niezłe są te twoje zdjątka:P Pzdr Ach i zapomniałbym po co zacząłem tu pisać...dostałem linka więc wklejam http://ironelephants.pl/imprezy.html może ktoś się wybierze :> Edytowane 12 Sierpnia 2007 przez Ynciol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Siemka!! Ja mimo ulewnego deszczu w piątek pojechałem do Węgierskiej Górki ... :flesje: ... tam gwóźć ... i w sobote do domu juz bez ulewy ... Co do IronElephant's to ja w przyszly weekend ... jade na imprezke do Katowic .. więc sobote będe zdychać ,,, bo impra zaczyna sie dopiero kolo 22 ;) ... Ynciol - trza sie spiknąć .. bo musisz poopowiadać co i jak na Słowacji ,,, z Draco nie chce gadać bo już dość mi dzień zepsuł tymi super fotkami z Woodstocku :bigrazz: :banghead: :banghead: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ynciol Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Troche poźno ale decyzja dopiero zapadła! Śmigam na Żywiec... planuję wyjazd około 16:45 więc kto jedzie to albo w tej godzinie (muszę jechać za widnego) albo tam na miejscu się zgadamy.. PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Elloł!Cieszę się, że foty się Wam podobają :)Aby co poniektórych jeszcze bardziej podenerwować, zapodaję linka do fot z mojego wyjazdu urlopowego :icon_razz: Jak dostanę płytkę od kumpla, to będzie więcej zdjęć :)Pzdr. p.s. jakie macie plany na weekend? Ja myślałem, by w niedzielę śmignąć do Czech na jakiś zamek i przy okazji napić się "zielonej wróżki" :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi