Browar Opublikowano 5 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 Mam chrapkę na ten wyjazd. Ale 100% pewności czy moge jechać będe miał w piątek 13-go z rańca :icon_mrgreen: Draco to zupelnie jak ja ... Daj znać na komórke czy jedziesz ... no i kurde co z namiotem ;) :icon_mrgreen: ... bo domki wolne slyszalem ze najblizej 2,5 km od pola namiotowego na którym impreza sie odbywa ... !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 Draco to zupelnie jak ja ... Daj znać na komórke czy jedziesz ... no i kurde co z namiotem :icon_evil: :banghead: ... bo domki wolne slyszalem ze najblizej 2,5 km od pola namiotowego na którym impreza sie odbywa ... !!Browar - namiot to nie problem. Ten mój, teoretycznie, jest 3-osobowy. Praktycznie....powinno wejść 2x więcej luda :buttrock: Aha Browar, jechałbyś w piątek czy sobotę :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 6 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 Browar - namiot to nie problem. Ten mój, teoretycznie, jest 3-osobowy. Praktycznie....powinno wejść 2x więcej luda :) Aha Browar, jechałbyś w piątek czy sobotę ;) Tam trzeba 7 godzin jechać ... więc kurcze ... w piątek nawet jeśli wyjazd o 17 to o pólnocy dopiero na miejscu ... ja Ciągle walcze żeby móc pojechać ... wyjaśni mi się dopiero jak juz pisalem w piątek... no może w czwartek .. wiec ... hmmm ... narazie ciężko sie umawiać na 100 % ... ale wstępnie mozemy sie zdecydować ... Co proponujesz ? Piatek popoludniu wyjazd ..albo sobota z samego rana ?? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 6 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 Browar-ja tam mogę na noc jechać. Ze mną niema problemu. Ale jeden warunek-ma nie padać.Wyjazd o godz. 17-tej jest w moim przypadku mało prawdopodobny. O tej porze to ja dopiero z pracy wracam. Wypadalo by coś zjeść, wykąpac się, itp.... W tym przypadku realna godzina wyjazdu to 18.30-19.00.No i jeszcze jedna sprawa-czy o północy będzie nam się chciało namiot rozstawiać :) Tak więc pozostaje chyba sobota rano, lub wzięcie urlopu na piątek, na co ja mam 1% szans...Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 9 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 Jeżeli będzie padać lub będzie realna zapowiedź deszczu to ja odpadam ... co do urlopu na piątek .. ja nie dostane podobnie jak ty na 99 % ... namiot w środku nocy.,, hmm dla mnie nie problem ... :icon_mrgreen: .. no nic to będziemy widzieć jak się bedzie sytuacja rozwijać ... PS.. a jechalby jeszcze kto ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 9 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 (edytowane) Ja już dzisiaj mogę powiedzieć na 1000%, że do Zbiczna nie dam rady pojechać :icon_mrgreen: :biggrin: :flesje: Dodano: 10.07.2007, godz. 12.00Mam inną propozycję na sobotni wieczór: zlot w okolicach K.Koźla. Szczegóły TUTAJ Edytowane 10 Lipca 2007 przez Draco Fisher Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romanwy Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Kto z Rybnika wybiera się na zlot TOH w K. Koźlu. Możemy spotkac się w umówionym miejscu i wyruszyć większą grupą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Ze względu na remonty w domu, do Koźla będę mógł wyjechać dopiero w sobotę koło godz. 17-18. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 11 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Ja do Zbiczna mogę powiedzieć, że też napewno już nie pojade .... :banghead: ... (remont w chacie i pracodawca) ... ... ale, że do Kędzierzyna mamy rzut Beretem to może udaloby się zerwać .... choć też jeszcze nie jestem pewny ... :banghead: FUCK !! :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Hey :icon_twisted: Wyruszam jutro na TOH około godz. 17. Nie wiem, czy zostanę na noc, ale biorę ze sobą namiot. Jeśli jest ktoś chętny by się podpiąć, to dawać info na koma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 15 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 Byłem, zobaczyłem, później z Bronxem trasę w tempie familijnym zrobiliśmy po fajnych leśnych asfaltach w sumie jakies 150 km wczorajsza przejażdżka liczyła .... fajnie bylo ... .. Draco sorki że nie odpisałem .. ale zero na karcie w komórce ... wszystko poszło na gadke z Manonem :) ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 Byłem, zobaczyłem, później z Bronxem trasę w tempie familijnym zrobiliśmy po fajnych leśnych asfaltach w sumie jakies 150 km wczorajsza przejażdżka liczyła .... fajnie bylo ...Browar, asfalt, jak to asfalt, czarny, dziurawy...ale tamtejsze lasy...miodzio...raj dla enduraków :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ynciol Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 Hey! No to może warto mniejwięcej popytać kto z tych Rybnickich zjebów śmiga na ten pogański obrząd pełen brudu, śmierdzącego piwska, głośnej muzyki i tej ...... młodziezy :biggrin: PZDR Ja kombinuje bardzo poważnie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 17 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 Hey! No to może warto mniejwięcej popytać kto z tych Rybnickich zjebów śmiga na ten pogański obrząd pełen brudu, śmierdzącego piwska, głośnej muzyki i tej ...... młodziezy :) PZDR Ja kombinuje bardzo poważnie ;) NA POLSKI: " Kto do K**wy nędzy zapie***la na Woodstock 2007 :biggrin: " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 NA POLSKI: " Kto do K**wy nędzy zapie***la na Woodstock 2007 :icon_question: "Ja :crossy: Mam już podpisany urlop na piątek :icon_mrgreen: Więc z samego rana tankuje :flesje: i śmigam do Kostrzynia :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi