osmul Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 (edytowane) witam mam maly problem z suzuki dr 600 djebel.mianowicie motocykl normalnie zapala jezdzi ale po jakims czasie jazdy nie wkreca sie na pelne obroty, dochodzi tylko do 5500 obortow, dlaczego??? drugi problem mam taki ze jak troche pojezdze w terenie nie katujac mocno, to moto mi gasnie. wczesniej mi sie to nie dzialo dopiero wczoraj zaczelo. stoje sobie na skrzyzowaniu pracuje ladnie rowno i nagle cisza. czasami jest tak ze nie moge go odpalic przez chwile a czasami odpala od kopniecia. gaznik zle ustawiony????daje za duzo paliwa i jak pracuje na wolnych to sie zalewa??? czy moze moto nie ma takiego chlodzenia jak powinno byc??ale jak jade czasmi droga normalnie bez szalenst to tez sie tak dzieje. Edytowane 20 Maja 2007 przez osmul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 Jak dla mnie to albo swieca albo masz jakis syf w baku lub gazniku. POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osmul Opublikowano 20 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 swiece juz sprawdzilem, nie maja przebicia, spalanie tez jest dobre. moze i cos jest w baku nie tak jak powinno byc, ale bylo wszystko dobrze, dobrze chodzil nie gasl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi