Skocz do zawartości

SPAM PARK

tita
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

hej. nowe oponki ja kupowałem na włókniarzy vis-a-vis mmraider/gabi. jak pojedziesz od centrum włókniarzy to skręć w lewo i dalej po lewo w bramę i szukaj szyldu z oponami. na ten czas co ja kupowałem mieli najlepszą cenę...

a tak w ogóle to zdecydowanie polecam ci nową oponkę, przynajmniej wiesz na czym jeździsz...

Edytowane przez ghostdooog

A co kupiłeś i za ile?

Mają "głośne" (czt.:popularne bo tanie) ostatnio MAXXIS'y?

ja kupiłem w tamtym sezonie CONTI Road ATTACK na tył (pewnie w komplecie byłoby taniej), ale wtedy zapłaciłem coś ok. 500 PLN. powiem wam że warto było akurat te....dają radę

czego się dziś o sobie dowiedziałam :biggrin:

Z tego co piszesz domyślam się, że jestes egzaminatorem i bronisz swoich kolegów...no tak to właśnie jest dlatego odwoływanie jest bezsensowne...Wy wszyscy jesteście święci i idealni, jeździcie wprost kryształowo..szkoda tylko, że w słowach a nie czynach...

A tak swoją drogą patrząc na Twój wiek domyślam się, że jesteś drugim pawlickim...

Nowa kosa dobrze kosi!!!!!!!!!!Mam nadzieję, że teraz trafię na jakiegoś Egzaminatora po 40stce bo tacy już wyżej nie srają niż dupę mają...

a tu link do całego tematu także gdybyście chcieli żebym kogoś z czegoś przeegzaminowała to piszcie na PW, jakoś się umówimy :bigrazz:

http://forum.motocyklistow.pl/Chwale-sie--t94459.html :)

Tita, czym Ty się przejmujesz...?:icon_mrgreen:

nie udalo sie mimo dobrych checi, tu na niego najezdzaja z kazdej strony, wiec sie denerwuje. i ot efekty.

ja mam w piatek egzamin na kategorie Beeeeee, mam nadzieje ze bedzie cacy...;p jakbys mogla to uruchom kontakty, nazwisko podam na PW :icon_mrgreen:

pzdr:)

• 3 tygodnie później...