tita Opublikowano 10 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 nie wiedzialam ze takie ladne mamy smieciarki http://www.tvn24.pl/2052743,28378,0,0,1,wideo.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edison Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 nie wiedzialam ze takie ladne mamy smieciarki http://www.tvn24.pl/2052743,28378,0,0,1,wideo.html Buhahahaha poprawiłaś mi humor od rana super pioseneczka :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 17 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 (edytowane) Mam klopocik! Chce zabrac Ecie do domu, na moim osiedlu nie ma wolnych garazy do wynajecia. Szukalam, pytalam, karteczki rozklejalam - nie ma i juz. Wymyslilam sobie ze wstawie ja na lato na parking strzezony pod wiate, kupilam jej nawet pokrowiec... i jakze ogromne bylo dzis moje zdziwienie kiedy przyjechalam nia dzis na parking... a potem na kolejny... a potem na kolejny... i tak objechalam wszystkie parkingi w okolicy i wszedzie uslyszalam ze motocykli nie przyjmuja!!! Chcialam zaplacic za miejsce wg taryfikatora samochodowego ale uslyszlaam ze nie i juz :) :biggrin: :bigrazz: wiec Ecia wrocila do Kanzas a ja wrocilam do domu 43bis... Edytowane 17 Czerwca 2007 przez tita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gość Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Gdzie sa takie parkingi? Co za głupota, zeby moto nie przyjmować.Gdzie mieszkasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 No co za skleroza ze mnie. Znów się nie zaogowałem przed pisaniem. Ten post wyżej to ja pisałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maknowak Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Mam klopocik! Chce zabrac Ecie do domu, na moim osiedlu nie ma wolnych garazy do wynajecia. Szukalam, pytalam, karteczki rozklejalam - nie ma i juz. Wymyslilam sobie ze wstawie ja na lato na parking strzezony pod wiate, kupilam jej nawet pokrowiec... i jakze ogromne bylo dzis moje zdziwienie kiedy przyjechalam nia dzis na parking... a potem na kolejny... a potem na kolejny... i tak objechalam wszystkie parkingi w okolicy i wszedzie uslyszalam ze motocykli nie przyjmuja!!! Chcialam zaplacic za miejsce wg taryfikatora samochodowego ale uslyszlaam ze nie i juz :banghead: :banghead: :banghead: wiec Ecia wrocila do Kanzas a ja wrocilam do domu 43bis... Dokładnie to samo jest na Retkini. U mnie motor trzymaja znajomi w pod Łodzią a ja intensywnie szukam miejsca.Praktycznie poza kupnem wiaty na parkingu strzeżonym (ok. 4500 PLN + 70-80 miesięcznie) nic innego nie znalazłem. Ale po co mi cała wiata na jednego Drag-a?Z tego co wiem to na parkingach nie chcą motocykli bo były przypadki że niektóre zostały wyciągnięte w nocy przez rozciętą siatkę - widać jak parkingowi dobrze pilnują. Spółdzielnia widzi problem - bo motorów coraz więcej - ale nic nie robi żeby nam ułatwić życie.Znalazłem trzy osoby którym udało się od spółdzielni wynająć pomieszczenie na trzy motory (praktycznie żadnego nie da sie wyprowadzić bez ruszenia pozostałych) - chodzili za tym ponad pół roku.Reasumując znaleźć garaż/parking na Retkini Północ to istna droga przez mękę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 18 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Gdzie sa takie parkingi? Co za głupota, zeby moto nie przyjmować.Gdzie mieszkasz? Baluty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Jak to czytam to jestem w szoku. Jak mieszkałem przy Makro to nie było żadnych problemów z parkowaniem moto na parkingu strzeżonym na Srebrzyńskiej, teraz korzystam z zamykanego na noc podwórka na Kamińskiego (choć tutaj to nie jest to parking strzeżony).Co za miasto?. W Warszawie ta na każdym parkingu strzezonym widać po kilka motocykli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maknowak Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 BalutyW którym miejscu?Na Teofilowie (też Bałuty) co któryś blok miał specjalny boks na motocykle z dłuuuuuuuuugin zjazdem w szczycie bloku.Ale te bloki były stawiane w czasach komuny, gdzie motocykl był normalnym środkiem transportu.Być może w okolicach Teofilowa coś z tych boksów sie uchowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musi88 Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Dokładnie to samo jest na Retkini. U mnie motor trzymaja znajomi w pod Łodzią a ja intensywnie szukam miejsca.Reasumując znaleźć garaż/parking na Retkini Północ to istna droga przez mękę. Jesli chodzi o retke to jezdzilem do XXXIII LO i przez 4 lata dogadalem sie z gosciem/parkingowym pod moja uczelnia i trzymalem zawsze tam moto w czasie zajec i nie tylko :) Dokladnie jest to parking na Kusocinskiego. Podjedz tam to moze sie dogadasz. Ja gosciowi kupowalem browar i za to moglem trzymac moja MZtke na parkingu strzezonym :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 19 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 (edytowane) W którym miejscu?Na Teofilowie (też Bałuty) co któryś blok miał specjalny boks na motocykle z dłuuuuuuuuugin zjazdem w szczycie bloku.Ale te bloki były stawiane w czasach komuny, gdzie motocykl był normalnym środkiem transportu.Być może w okolicach Teofilowa coś z tych boksów sie uchowało u mnie na osiedlu tez jest pelno takich boskow ale sa powynajmowane pod dzialanosc gospodarcza. Gniezdza sie w nich magle, wypozyczalnie kaset... A jak pytalam w administracji czy dali by znac jesli sie ktorys zwolni to uslyszalam ze nie bardzo, bo motocykl ma bak z paliwem, a przechowywanie paliwa jest niebezpieczne bo grozi wybuchem :) no paranoja jakas znalazlam wolny garaz na ul. Zdunskiej, trzeba wynajac minimum na rok, czynsz 205 zl. Ktos chetny sie dokwaterowac i partycypowac w kosztach? :bigrazz: Edytowane 19 Czerwca 2007 przez tita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maknowak Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Jesli chodzi o retke to jezdzilem do XXXIII LO i przez 4 lata dogadalem sie z gosciem/parkingowym pod moja uczelnia i trzymalem zawsze tam moto w czasie zajec i nie tylko :crossy: Dokladnie jest to parking na Kusocinskiego. Podjedz tam to moze sie dogadasz. Ja gosciowi kupowalem browar i za to moglem trzymac moja MZtke na parkingu strzezonym :icon_rolleyes: A jak dawno to było? I który to parking? Tam jest ich kilka. Ja ze dwa tygodnie temu objechałem strzeżone parkingi na Kusocińskiego - nawet nie chcieli rozmawiać. Co najwyżej odsyłali do sprzedających wiaty. Być może obsada się zmieniła albo właściciel parkinguNa nowym parkingu Kusocińskiego rog Armii Krajowej stwierdzili ża nie ma już wolnych miejsc.Na Armii Krajowej dokładnie to samo - być może mam za mały dar przekonywania ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musi88 Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 A jak dawno to było? I który to parking? Tam jest ich kilka. Ja ze dwa tygodnie temu objechałem strzeżone parkingi na Kusocińskiego - nawet nie chcieli rozmawiać. Co najwyżej odsyłali do sprzedających wiaty. Być może obsada się zmieniła albo właściciel parkinguNa nowym parkingu Kusocińskiego rog Armii Krajowej stwierdzili ża nie ma już wolnych miejsc.Na Armii Krajowej dokładnie to samo - być może mam za mały dar przekonywania ;-) No parę lat temu :lalag: teraz jestem na 4 roku studiów a jeździłem na moto przez całe liceum więc widzisz, że troszkę czasu temu. Jeśli chodzi o dokładny adres to nie pamiętam ale mogę ci wytłumaczyć w ten sposób: parking znajduje się na Kusocińskiego jak jedziesz od strony Armii Krajowej to po prawej stronie sa jak dobrze pamiętam 2 parkingi. Ten o którym mówię to jest drugi i znajduje się przy samym wjeździe do XXXIII LO. Pamiętam ze przy wjeździe znajdował się taki mały sklepik "ogólnospożywczy" :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maknowak Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 No parę lat temu :cool: teraz jestem na 4 roku studiów a jeździłem na moto przez całe liceum więc widzisz, że troszkę czasu temu. Jeśli chodzi o dokładny adres to nie pamiętam ale mogę ci wytłumaczyć w ten sposób: parking znajduje się na Kusocińskiego jak jedziesz od strony Armii Krajowej to po prawej stronie sa jak dobrze pamiętam 2 parkingi. Ten o którym mówię to jest drugi i znajduje się przy samym wjeździe do XXXIII LO. Pamiętam ze przy wjeździe znajdował się taki mały sklepik "ogólnospożywczy" :crossy: Byłem na obu. Oba mi pasuję bo mieszkam mniej więcej na tej wysokości.Niestety wszystkie miejsca wykupione a na boku nic nie można wstawić. :wink: Zaproponowano mi odkupienie z drugiej ręki. Nawet dzwoniłem - ale 4000 - 5500 PLN (za odkupienie) + 80 PLN miesięcznie to trochę sporo.Tak więc na razie moto stoi pod Łodzią u znajomych a ja szukam nadal :D . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamieniu Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 przeczytaj wszystko co napisałem, a nie tylko kawałek, dzieciaku! Nie obrażaj Proca DZIECIAKUNajpierw sprawdź:1. Roczniki (ty jesteś szczeniak)2. Kto to jest Proc (poczytaj inne posty)A później się zamknij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi