Musti_RS Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 WitamNiedawno kupiłem nsr 50 z cylindrem malossi MHR, gaźnikiem mikuni ,wydechem proma. Kręci sie do 16 tys obr !!!!!!! Wskazówka wchodzi za kontrolke neutral. Dzisiaj zmieniłem zębatke na mniejszą narazie jechałem 105 tylko padał deszcz wiec troche odpuszczałem :):] Tak potwierdzam :wink: To jest Czarny Afgan :flesje:a tutaj link do filmiku w ktorym nsr kreci sie do 16tys :flesje:http://www.amcio.pl/users/musti/16tys.AVI Z dnia na dzień jest coraz szybsza. Juz idzie 110 km/h :wink: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubertmtx Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 Musti ty się nie śmiej bo ta twoją aprilke biore jak chce :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 Czlowieku takie predkosci i moce jak we wspolczesnych motorowerach byly juz 50 lat temu, tak wiec nie bierzcie pod uwage wieku konstrukcji. wiem o tym, ale napewno ta konstrukcja to niebyla nsr Bo te silniki niemzienialy sie przez wieele lat.Zostaly zastosowane co do 80cmm drobne zmiany i przeciez te silniki byly w ns1 ktorej produkcja zostala przerwana niedawnono tak ale wlasnie te zmiany sa najwazniejsze,ile taka seryjna nsr50 93' ma KM?a co do zywotnosci, to masz racje, wkoncu to japonia i zadne wloskie hiszpanskie itp. sprzety niemoga sie rownac japoni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musti_RS Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 Musti ty się nie śmiej bo ta twoją aprilke biore jak chce :icon_mrgreen: do 70km/h :] A potem żegnaj :icon_razz: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubertmtx Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 do 70 to cie rowerem nawet wezme :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi