Gość Occult Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 Czołem, Właśnie dzisiaj moja młodsza siostra zaczęła jeździć Kymco Fever. MożeCi mi powiedzieć gdzie jest zablokowany? Czy to kolanko? Czy dystans na wariatorze? Dysza w gaźniku? Nie wiem od czego zacząć i co dokupić aby śmigał szybciej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kioRa Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 Najlepiej zadzwon do salonu sprzedazy kymco i spytaj ich to powinno zalatwic sprawwe.W kiłeju w sklad zestawu odblokowywujacego wchodzi kolanko, dysza,rolki wariatora :/ jak nie dasz rady wyszukac tel. to w pon. ci go napsize ;)pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 Na pewno wydech i wario.Nastepne blokady moga byc na module, gaźniku itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Occult Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 (edytowane) Już trochę czytałem na innych forach na ten temat. Podstawa to tuleja na wario, dysza i moduł. Na koniec zostawię tłumik. Ma on taką krótką wypustkę pod kątem prostym - myślę, że to jest to. Edytowane 21 Maja 2007 przez Occult Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarczi Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 tak dokladnie , trzeba to odciac i zaspawac dziure pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Occult Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 Już odblokowałem. Skuter lata 70-75 km\h, zablokowany był na wariatorze, gaźniku, module. Tłumika narazie nie ruszałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi