MOTOOOCROSS Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 witam mam husqvarne wr 360 z 98 rok i zauwazylem ze ma luz na wale i chce kupic łozyska na wał tylko nie chce jej narazie rozbierac zeby sie cos nie pogubilo .robił ktos was kapitalke i pamietacie jakie wymiary mialy lozyska wysokoobrotowe na wale??? z gury dziexxx :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterq1991 Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 (edytowane) Poszukaj na necie serwisówki do niej. na pewno znajdziesz. P.S. z góry to przez "ó" Pozdro edit. Tu masz manuale do motocykli Husqvarny. Niestety nie ma do rocznika 98, ale może się na coś przyda. http://www.husqvarnausa.com/manuals.html Edytowane 17 Maja 2007 przez piterq1991 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOTOOOCROSS Opublikowano 17 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 juz znalazłem a wjakich proporcjach powinno sie mieszac olej z paliwem ??? juz znalazłem a wjakich proporcjach powinno sie mieszac olej z paliwem ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 1:40-1:50 ale bliżej 50 Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOTOOOCROSS Opublikowano 31 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 juz wymienilem te lozyska i mam pytanie czy husqvarna wr 360 ma blokade i gdzie bo wedlug mnie jedzie za slabo jak na tą pjemnosc a kompresja jest dobra ma zalozony dyfuzoe fmf i to chyba troche dalo ale jest slabsza od kx 250 a powinno miec okolo 70 ps jak to zrobic???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi