RudyXJ Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 peugeocik zielony 306, dlu w102 = samochód przyjazny motocyklom można pomachać, oprzeć się i być pewnym, że nie zajedzie, a ustąpi. heheh (virago rozebrana)Chwalisz sie czy żalisz ... sorki ale nie widze powiązania z tematem ;) Pozdro Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacpextreme Opublikowano 19 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 (edytowane) kto jedzie 30 czerwca do rudnej? edit: od tego piatku do niedzieli sa dni lubina , tez mozna WPASC Edytowane 19 Czerwca 2007 przez kacpextreme Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzester Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Rudy fotki doszly dzieki. A jaki to moto to nie wiem dowiedziałem sie tylko ze gsxf a nic p oza tym nie wiem bo na miejscu tylko plamy po oleju kawalki kasku u lamp no i zuzyte rekawiczki lekarskie takze nic, mial kask taki szaro czarny jedynie tyle wiem bo to zostalo w lubinie nie ma nic ciekawego w tym roku... zadnych znanych kapel ani nic... do rudnej jak najbardziej mozecie wpadac zapraszam hehe jako organizator i jako uczestnik pragne aby bylo was jak najwiecej :icon_twisted: Cytuj -Skolioza Team- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacpextreme Opublikowano 20 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 to jedziemy :banghead: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 rudy powiązanie jest takie, że na wakacje ogólnie siedzę w lubinie, a że jestem teraz bez bajka, to poruszam się samochodem i kierowałem posta do lubinian pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
math1982 Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Ej, jak to nie ma znanych kapel?Jutro Hurt a w sobote Coma na dniach Lubina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacpextreme Opublikowano 21 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 math to napisz kiedy i gdzie bedziesz na dniach :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biba24 Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Czy ktoś mógłby się podzielić fotkami z zamczyska?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzester Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 niestety nie mialem aparatu ale postaram sie zakombinowac jakies fotki od znajomych Cytuj -Skolioza Team- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 rudy powiązanie jest takie, że na wakacje ogólnie siedzę w lubinie, a że jestem teraz bez bajka, to poruszam się samochodem i kierowałem posta do lubinian I trza było tak odrazu ... jeśli uraziłem to sorry ale posta kompletnie nie zrozumiałem :) Zmiana moto? O której gra Coma???? Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syllwek76 Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 NO własnie może ktoś ma fotki z Chobieni?? byłbym chetny - jak bedę w rudnej to może tez wezme aparat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzester Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 wczoraj byłem na dniach lubina zobaczyc hurt calkiem fajnie grał a dzisiaj coma i trzeci wymiar Cytuj -Skolioza Team- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nika69 Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 (edytowane) fotki z Chobieni???? to chyba Rudy takimi dysponuje z tego co się mogę orientować... ;p Edytowane 25 Czerwca 2007 przez nika69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 (edytowane) fotki z Chobieni???? to chyba Rudy takimi dysponuje z tego co się mogę orientować... ;pmałe sprostowanie Moniko:Rudy dysponuje zdjęciami z Chobieni ale raczej takimi prywatniejszymi, a takowe chyba nikogo nie zainteresują ... Edytowane 25 Czerwca 2007 przez RudyXJ Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nika69 Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 ojoj... to przepraszam... pomyłka ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi