xr600 Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 Nawiążę kontakt z trochę starszymi motocyklistami z łodzi lub z okolic jeżdżącymi na enduro. Cel, to wspólne wyjazdy w teren - tak krótsze, jak i trochę dłuższe. Również przeloty off-road'em przez Polskę na GPS (na tzw. strzałkę). Dodam że mam już pewne w tym względzie doświadczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 może nie jestem "starszy endurzysta" ale jak chcesz wyłapać ludzi bawiący się w typową przełajówkę to zapraszam na tor Piątkowisko koło Pabianic, pokręcisz się kilka razy i napewno wyhaczysz sporo osób. Ludzie głównie zjeżdżają się piątek/sob/niedz , a jak jest ładna pogoda to od samego rana ktoś jest (sob/niedz) Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xr600 Opublikowano 17 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 Znam oczywiście to miejsce. Startowałem tam nawet kiedyś z dość marnym :icon_biggrin: skutkiem w cross- country (cudem ukończyłem wyścig :) ). Poczekam jednak troszkę jeszcze na odzew. Mimo to dzięki za radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 a to dobrze , sam też startowałem w kilku wyścigach z pozytywnym skutkiem (tylko 6 kielichów zgarnąłem :crossy: ) Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi