PGR Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 Bartic znowu chcesz nas załatwić swoim "wydechem" ? :banghead:Cotleta w niedzielny poranek i tak nie pobijesz... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cotlet Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 (edytowane) Kruca panie nie wynos takich rzeczy na 4um publiczne - dla mnie, dla Ciebie zreszta tez to bylo bardzo intymne przezycie :) A co do wyjazdu to mnie kaka skreslaj z listy - zero kasy na koncie, sucho w baku i dlugow w cholere - tak w skrocie wyglada moja sytuacja... Edytowane 28 Maja 2007 przez Cotlet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 cotlet - wezmę cię jako plecak :) ale dupy w nocy będziesz dawać na dworze ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 Cotlet jeszcze nie wie, a już jedzie :P :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kakanogaja Opublikowano 31 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 Jutro wyjazd kolo 18-19 jak mario sie upora z tyra wiec jak cos wiecie do kogo dzwonic a dla forumowiczow :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 zróbcie chociaż dobre zdjęcia, abym zobaczył co mnie ominęło :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 SZACUN JAK BYK!!!! Takiej Michałkowej to jeszcze nie było... Straty w ludziach nie były przewidziane :D :flesje: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kakanogaja Opublikowano 3 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 Szacun wielki ale bania!!!!!Murzynowi dziekujemy za pokaz MSFF dwa razy lezał ale sie nie poddał :D :banghead: :clap: :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi