kakanogaja Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 (edytowane) No to powtrarzamy juz poraz 4-rty MICHALKOWA chyba nic wiecej nie musze pisac kazdy powienien wiedziec.Teraz niestey bez SFF w bielawie ale ci co byli to wiedza gdzie jest najlepsza bania motocyklowa.Jak ktos chetny dawac znaka wyjazd z wrocławia do osrodka w gorach taki ala FWP.Chlanie smażenie kielbas przy kominku lub przy grilu i niezla bania gwarantowana.Pozdro :wink: :wink: :buttrock:No uwaga narazie osrodek jest zarezerwowany 8-10.06 narazie zrobilem rezerwacje na 1-3.06Jest jeszcze wolny termin na 22-24.06 pozdro Edytowane 22 Maja 2007 przez Dominik Szymański Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kakanogaja Opublikowano 20 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 No to powtrarzamy juz poraz 4-rty MICHALKOWA chyba nic wiecej nie musze pisac kazdy powienien wiedziec.Teraz niestey bez SFF w bielawie ale ci co byli to wiedza gdzie jest najlepsza bania motocyklowa.Jak ktos chetny dawac znaka wyjazd z wrocławia do osrodka w gorach taki ala FWP.Chlanie smażenie kielbas przy kominku lub przy grilu i niezla bania gwarantowana.Pozdro ;) :banghead: :)No uwaga narazie osrodek jest zarezerwowany 8-10.06 narazie zrobilem rezerwacje na 1-3.06Jest jeszcze wolny termin na 22-24.06 pozdro http://www.sff.motocykle.pl/ czyli bielawy termin znamy to co jedzimy i dawac znaka kto tak jak mowilem michalkowo i bielawa 1-3 czerwdca dajcie znac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kakanogaja Opublikowano 22 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 http://www.sff.motocykle.pl/ czyli bielawy termin znamy to co jedzimy i dawac znaka kto tak jak mowilem michalkowo i bielawa 1-3 czerwdca dajcie znac jest zalozony temat szukac. Pisac kto jedzie noclegi od osoby okolice 20-22zl za noc reszta sie zorganizuje kielbachy i chlanie no i oczywiscie wyprawa na SFF do bielawy na mega kacu :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 No więc jak uda mi się załatwić zastępstwo na targi to jadę, Kaka zarezerwuj dla mnie miejsce a ostateczną odpowiedź dam Ci do końca tygodnia :biggrin: Marian jedzie na 100% :biggrin: Kaka zmień datę w tytule bo nikt nie pojedzie albo sie rozminiemy :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kakanogaja Opublikowano 22 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 Tu macie dokladniejszy plan naszego wypady dla tych co jeszcze nie byli pozdro http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=72579 :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szfagier Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 Wchodzę!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cotlet Opublikowano 22 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 Siema siema! Ja niestety tym razem odpadam - kasy nima a trzeba jeszcze egzamin na prawo jazdy oplacic :icon_mrgreen: Kasiu - jesli jest taka opcja to ja Cie moge zastapic bez problemu ;) Pzdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kakanogaja Opublikowano 22 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 Siema siema! Ja niestety tym razem odpadam - kasy nima a trzeba jeszcze egzamin na prawo jazdy oplacic :) Kasiu - jesli jest taka opcja to ja Cie moge zastapic bez problemu :) Pzdr! COTLET ty pipo przez weekend bys nie pil to bys zarobil pipka jestes!!!!!!! :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Embrion Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 Witam! Ja się postaram wpaść na nockę 2-3, ale to nic pewnego.... niestety praca, rodzina.... nawet nie mam czasu sie porzadnie wy**ać.... Dam ci znac KAKA jak bede wiedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kakanogaja Opublikowano 24 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 Noclegi w cenie 20zl od osoby za nocleg: osrodek typu FWP z kominkiem sala imprezowa i slaa pimpogowaogrod z grilem jak i miejsciem na ogniskoŚrodowisko górskie klimat chlejacy crossy.gif Droga idealna ok 100km od wrocławia: okolo 8km malownicze wąskie krete uliczki mniej wiecej Plan:1-wszy dzien:pijemy grilujemy pijemy flesje.gif icon_razz.gif2-gi dzien:Śniadanko typowo wiejskie w gospodarstwie agroturystycznym okolo 15zl od osoby pełen stołJedziemy na SFF do bielawyDogorywanie w tereniePowrot kominek kielbasy grill picie3-ci dzien:Leczenie siakas traska i powrotLub przedluzamy o kolejne dni jak ostatnio i picie icon_twisted.gif To tyle pozdro czekam na znaka ilosc miejsc ograniczona notworthy.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 26 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 No pipy kto jedzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1810 Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 jego chlordkowska mość zaszczyci was swoja obecnością :cool: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kakanogaja Opublikowano 27 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 (edytowane) No pipy kto jedzie? 1.kaka2.mario3.pgr4.cotlet5.pasza6.szwagier7.gregu8.embrion9.kaska10.karol11.bartik....+ dostawki siakies 12...motobaiker dojedzie w sobote13...prawdopodobnie jerry,astarte,miklas...No co sie dzije z reszta dawac na rybolu mowielm ze bedzie i jest a teraz nikt sie nie odzywa!!!! Edytowane 27 Maja 2007 przez kakanogaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 ja nie obiecuję. tzn może dojadę w sobotę, albo pojadę tylko na jedną noc. zobaczymy. ogólnie moto będę miał już sprawne :)moje wydechy was zabiją, hue hue Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kakanogaja Opublikowano 27 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 bartik nie pie**ol jedziesz czlowieku tej bani nie mozesz opuscic!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi