Czarek-fighter Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 Szkoda takiego sprzęta, Lepiej kup coś taniego-coś czego nie będzie szkoda katować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hes Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 Ja też bym jednak proponował ci kupno innego motocykla do takich zabaw :biggrin:Wyobraź sobie siebie stojącego koło połamanej po ostrym szlifie z wyciekającym olejem motocyklu.Ja bym siebie tak nie chciał zobaczyć :) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek778 Opublikowano 18 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 Macie racje, nie będę znęcał się nad moto, zbyt wiele kosztowało mnie wyrzeczeń :) Jest moim oczkiem w głowie, przez myśl mi nawet nie przechodzi co by było, gdyby faktycznie zdarzył mi się ostry szlif, nie wspominając już o zdrowiu:) A kiedyś....może kupię jakiegoś gruchota i na nim będę uczył się stuntu, pozdrawiam forumowicze :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 Poprostu szkoda,żebyś zeszmacił fajny motocykl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 Poprostu szkoda,żebyś zeszmacił fajny motocykl. dokładnie, lepiej strupa kupić. No chyba ze ci sie z $$$ przelewa to tyraj ten sprzęt. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi