piasektt Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Z tego co mi wiadomo to Do simka 1:50 a do Rometów 1:30 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechu Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Fakt ze w swojej praktyce nigdy nie mialem simka, ale co nieco kumplom pomagalem. Dlatego mam pytanie szkoleniowe: "jakie sa lozyska w simku panewki czy kulki??". Za odpowiedzi z gory THX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Fakt ze w swojej praktyce nigdy nie mialem simka, ale co nieco kumplom pomagalem. Dlatego mam pytanie szkoleniowe: "jakie sa lozyska w simku panewki czy kulki??". Za odpowiedzi z gory THXO ktore lozyska chodzi?? Na kolach, w silniku czy moze na korbowodzie? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaWaK Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Na korbowodzie igiełki , na swożniu igiełki , na wale kulki 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechu Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2005 No rzecz jasna ze na korbowodzie, bo tylko te lozyszka sa smarowane olejem z paliwa. THX za odp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroBoy Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Ja proponuje do paliwa lać husqvarne (tylko zastanawiam się czy do ogara warto bo z tego co pamiętram to 40 zł za litr ale głowy nie dam) taką jak do pił motorowych naprawde świetny olej prawie zero nagaru.A jako olej przekładniowy to spokojnie możnesz latać na Hipol ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroBoy Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2005 sorki nie do ogara tylko jawki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi