OlsenMZ Opublikowano 18 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 Właśnie wydaje się że przód silnika, w poblizu wylotu do kolektorów (kolanek) wydechowych. Trudno to wyczaić bo słychać to dopiero jak silnik się porządnie zagrzeje. Tak sobie myśle że może spojenia, są niedokładne i tamtędy się wydobywa taki syk (szum). Widać że to prowizorka więc na wpuście jednego kolanka w drugie może być jakaś szczelinka. Planuje kupić orginalne tłumiki z kolektorami. Mam komplet za 150 zł, dobra cena?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukass Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 To pewnie przez to są jakieś dziwne dzwięki. Poszukaj na Allegro całego ukladu wydechowego, porówaj ceny, potarguj, nie kupuj pierwsego lepszego, bo możesz zawsze znaleźdz taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fabi Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 (edytowane) Ja mam wersję 60 KM i na 6 biegu przy 5500tyś obr/min jest 110km/h, przy 6000 obr/min mam 120 km/h i tak dalej aż do czerwonego pola gdzie przy 10500 obr/min jest tak około 200km/h Więc chyba z twoim moto jest wszystko ok. Pozdrawiam. ja nie wiem jak ci sie udaje wycisnac na 6 biegu 10500obrotow.ja probowalem wczoraj wycisnac maksa. na 5 biegu mam 180km/h (nie pamietam ile obrotow ale jeszcze czerwonego pola nie ma) i jakbym wrzucil na 6 bieg to raczej bym zwolnil anizeli przyspieszyl :icon_mrgreen:. kurcze moze cos z moja maszyna jest nie tak :biggrin: Edytowane 21 Maja 2007 przez fabi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukass Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 Maszyna maszynie nie równa, poprostu :icon_rolleyes: Zależy od stanu technicznego silnika oraz reszty motocykla jak i regulacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi