COSTA Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 W tamtym roku chciałem wziąć udział w szkoleniu Suzuki...Ponieważ jestem posiadaczem Hondy VTR 1000 zapytałem czy była by taka możliwość nawet za większą kasę, Jasnej odpowiedzi nie dostałem czyli było raczej nie itp. Powiedziano mi, że mają za mało chętnych i, że prawdopodobnie szkolenie się w ogóle nie odbędzie. Zaproponowałem, że namówię kilku moich znajomych właścicieli Suzuki i wszyscy będą zadowoleni ja załatwię chetnych a oni przymkną oko na jedną Hondę Jednak jak namówiłem pięciu gości zebrałem kasę i zgłosiłem się do osoby odpowiedzialnej za szkolenie w Brzegu dowiedziałem się, że tego szkolenia tak czy inaczej nie będzie Jak dla mnie to było to wielce nie poważne...Wnioski wyciągnijcie sami. Ja nie polecam!Pozdrawiam Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi