Pawsen Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 Poszukuje klubu motocrossowego w krakowie lub okolicach (niedalekich). Jak ktos zna jakis niech poda strone www, lub jakis inny kontakt... Dodam ze mam 16 lat i takiego potrzebuje zebym mogl sie zapisac! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 jest w rabce KM Rabka :buttrock: ale tam tez od 18. Poszukaj gdzies informacji o Krakowskim klubie "smok" bo wiem ze robili "łapanke" na crossowców :buttrock:Z kąd jesteś (mniej wiecej) i czym smigasz?? Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawsen Opublikowano 13 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 (edytowane) Jestem z pradnika... A narazie nie mam moto ale w wakacjie mam zamiar kupic DT 125 lub ewentualnie dt 80... A tak przy okazji warto kupic to moto? Edytowane 13 Maja 2007 przez Pawsen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterq1991 Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 (edytowane) Dt 80 sie nie opłaca. szybko ci się znudzi. Kup sobie dt, kdx, crm, lub rx. Oczywiście 125. Ja wystartowałem na kdx'ie i nie żałuje ze kupiłem 125 a nie 50 czy 80. Edytowane 13 Maja 2007 przez piterq1991 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawsen Opublikowano 13 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 no tak ale kupie jakies moto z wyrzej wymienionych do 2500? bo nie wiem czy bede mial wieksze fundusze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 no tak ale kupie jakies moto z wyrzej wymienionych do 2500? bo nie wiem czy bede mial wieksze fundusze...no 125 :D miejsze pojemnosci w Twoim wieku to juz cienko. 2500zł to raczej bedize kiepsko kupic cos w zosnym stanie i z papierami a te raczej Ci sie przydazą jezeli mieszkasz na prądniku bo w najblizszy sensowny teren masz 11km Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawsen Opublikowano 13 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 (edytowane) papierow akurat nie potrzebuje bo bede glownie na wsi jezdzil bo mam dzialke i tam bede trzymal... a w krk nie mam gdzie tego zostawiac.. Zastanawialem sie tez na CZ 250 ale nie wiem jak z czesciami do tego? Wie ktos moze? A czy ceny moto po sezonie (w zimie) sa mniejsze? Edytowane 13 Maja 2007 przez Pawsen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PINOKIO Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 Poszukuje klubu motocrossowego w krakowie lub okolicach (niedalekich). Jak ktos zna jakis niech poda strone www, lub jakis inny kontakt... Dodam ze mam 16 lat i takiego potrzebuje zebym mogl sie zapisac! po co chcesz sie zapisać ?? jesli po to żeby startowac w zawodach to 2500 na motor to o wiele za mało to bardzo drogi sport jesli chodzi o wyczyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawsen Opublikowano 13 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 Nie chce narazie startowac w zawodach... Chce sie zapisac zeby miec z kim pojezdzic bo nikt z moich znajomych ani nie uprawia tego sportu ani mu sie podoba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PINOKIO Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 Nie chce narazie startowac w zawodach... Chce sie zapisac zeby miec z kim pojezdzic bo nikt z moich znajomych ani nie uprawia tego sportu ani mu sie podoba! do tego nie trzeba sie zapisywać do klubu poprostu musisz poszukac ludzi napewno jest takich wielu wustarczy posiedziec gdzieś w lesie i ponasłuchiwać napewno sa u ciebie miejsca gdzie chłopaki lataja na sprzętach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawsen Opublikowano 13 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 no nie wiem... akorat czesto siedze na wsi i mam niedaleka taki fajny lasek ale nigdy nic nie slyszalem.. Mam jednego kolege ale on ma moto 40 km za krakowem i nie chce mu sie na moto do krakowa jezdzic.. a tym bardziej do mnie na dzialke! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 no nie wiem... akorat czesto siedze na wsi i mam niedaleka taki fajny lasek ale nigdy nic nie slyszalem.. Mam jednego kolege ale on ma moto 40 km za krakowem i nie chce mu sie na moto do krakowa jezdzic.. a tym bardziej do mnie na dzialke!gdzie masz tą działkę?? mam dwie działki po dwoch stronach Krk miedzy 20 - 40km i czesto tam bede bywał z motorem więc moze akurat :cool: Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawsen Opublikowano 13 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 W wielkiej wsi... wiesz gdzie to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 W wielkiej wsi... wiesz gdzie to?Są trzy wielkie wsie :D w małopolsce. Jedynie to ta na połnoc od Krk juz cos blizej ale i tak sporo. Ja blizej Skały.No nic w kazdym razie przez klub to kolegów do jezdzenia nie znajdziesz :D Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawsen Opublikowano 14 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Ja mam tam jak sie na olkusz jedzie... okolice białego koscioła, jezmanowic..A Moze mi ktos powiedziec czy oplaca sie kupic CZ 250? I jak z czesciami do tego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi