qurim Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 Oto link do foto-relacji z rozpoczęcie sezonu w Bydgoszczy. http://motury.za.pl/sezon/index_sezon07.htm Miłego oglądania. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 super foty ;) nawet sie zalapalem :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 fotografie fajne i dobre oko, ale jak chcesz profesjonalnie podejść do prezentacji swoich prac to postaraj się o stronę bez reklam bo trochę te okienka wkurzają. Ja korzystam z portalu opery-polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moniq Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 fotki fajne :) ja się nie załapałam na żadne niestety :) ja też polecam stronę www.my.opera.com wrzucam tam swoje fotki już od zeszłego roku :biggrin: bardzo przyjazna stronka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 17 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 No reklamy są na stronce bo tak jua jest na tym portalu. A co do opera.com to niebardzo mi to pasuje. Opera wyglada jak zwykle blogowisko i miejsce do wrzucania fotek a moja strona to moja strona, calkowicie zrobiona moimi silami, bez zadnej wiedzy o HTMLu itd. Galeria z Bydoszczy to tylko czesc tej storny a calosc mozecie obejrzec na www.motury.za.pl i jest to moja stronka calkowicie. Zapraszam do obejrzenia i ewentualnych uwag. A co do oka przy robieniu zdjec to moj tata to robil zwykla cyfrowka Coolpix 5.6Mpixela. Tata zawsze lubil fotografowac ale nie bylo to zadnym konkretnym hobby , bynajmniej od kiedy ja jestem na swiecie.pzdr. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi