Skocz do zawartości

Jakie buty na sciga?

Rekomendowane odpowiedzi

to kupe kasy !

możesz za to dostać coś lepszego,

ale trzeba troche poszperać.......

podobnie jak Bartek polecam SIDI

http://cgi.ebay.de/SIDI-B2-MOTORRADSTIEFEL...1QQcmdZViewItem

polecam ebay, nasze allegro jest wtórne

szukałem tam kasku i kombi, było tego sporo ale sadzac po cenach sprzedawcy oferowali towar z ebay'a ale ze sporym narzutem około 20%

powiem jedno zrezygnuj z FLM

miałem takie i wytrzymały mi 2 tygodnie

plastikowe ochraniacze zaczęły się wrzynac w skórę buta

na szczęście sprzedawca zwrócił mi pieniądze

mam teraz alpiny smx plus i są ok tylko nie ta półka cenowa

Polecam zakupy na bazarze, kupiłem ostatnio nowe Alpiny SMX 3 Goretex za 560 zł.

Kolego Lukas 78 zapomniałem podziękować za eleganckie spodenki Vanucci, które zakupiłem od Ciebie :icon_razz:

Yamaha Virago '91 -> Suzuki Bandit 600 '01 -> Suzuki Bandit 1200 '04 -> Kawasaki 636 '03 -> Kawasaki ZX-10R '04 -> Triumph Daytona 675 '08 -> Kawasaki ZX10-R '04 ->Yamaha R1 '09 -> Yamaha R1 '10 -> BMW G450X '08 + Triumph Bonneville T-100 '12 ->Ducati Multistrada 1200S + Triumph Bonneville T-100->KTM SUPER DUKE GT + Triumph Bonneville T-100 + Aprilia Tuono

Witam, mam pytanie odnosnie jakie niedrogie buty polecilibyscie mi na motor. Zastanawiam sie nad butami flm model chyba tripod czy jakos tak:) Kasa tak 500-600 zl max jaka w tej chwili moge dac, pozdrawiam.

Ja na alledrogo wyrwałem prawie nowe SIDI za 400 zeta.Jak poszukasz to bez problemu znajdziesz.FLM-y oglądałem w POLO i powiem Ci że wykonanie kaszanka.

Polecam zakupy na bazarze, kupiłem ostatnio nowe Alpiny SMX 3 Goretex za 560 zł.

Kolego Lukas 78 zapomniałem podziękować za eleganckie spodenki Vanucci, które zakupiłem od Ciebie :)

cieszę się , niech się dobrze noszą :)