mlody Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 Witam, mam pytanie odnosnie jakie niedrogie buty polecilibyscie mi na motor. Zastanawiam sie nad butami flm model chyba tripod czy jakos tak:) Kasa tak 500-600 zl max jaka w tej chwili moge dac, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 Za chyba 650zł masz Sidi B-2 :icon_rolleyes: Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redeye Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 to kupe kasy !możesz za to dostać coś lepszego,ale trzeba troche poszperać.......podobnie jak Bartek polecam SIDI http://cgi.ebay.de/SIDI-B2-MOTORRADSTIEFEL...1QQcmdZViewItem polecam ebay, nasze allegro jest wtórneszukałem tam kasku i kombi, było tego sporo ale sadzac po cenach sprzedawcy oferowali towar z ebay'a ale ze sporym narzutem około 20% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas 78 Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 powiem jedno zrezygnuj z FLMmiałem takie i wytrzymały mi 2 tygodnieplastikowe ochraniacze zaczęły się wrzynac w skórę butana szczęście sprzedawca zwrócił mi pieniądzemam teraz alpiny smx plus i są ok tylko nie ta półka cenowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 SMX PLUS moze wyrwac w tej cenie jakie uzywane takze nic tylko szukac.Tez mialem te Alpiny i zadowolony bylem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modem Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 Polecam zakupy na bazarze, kupiłem ostatnio nowe Alpiny SMX 3 Goretex za 560 zł.Kolego Lukas 78 zapomniałem podziękować za eleganckie spodenki Vanucci, które zakupiłem od Ciebie :icon_razz: Cytuj Yamaha Virago '91 -> Suzuki Bandit 600 '01 -> Suzuki Bandit 1200 '04 -> Kawasaki 636 '03 -> Kawasaki ZX-10R '04 -> Triumph Daytona 675 '08 -> Kawasaki ZX10-R '04 ->Yamaha R1 '09 -> Yamaha R1 '10 -> BMW G450X '08 + Triumph Bonneville T-100 '12 ->Ducati Multistrada 1200S + Triumph Bonneville T-100->KTM SUPER DUKE GT + Triumph Bonneville T-100 + Aprilia Tuono Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goman Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Witam, mam pytanie odnosnie jakie niedrogie buty polecilibyscie mi na motor. Zastanawiam sie nad butami flm model chyba tripod czy jakos tak:) Kasa tak 500-600 zl max jaka w tej chwili moge dac, pozdrawiam. Ja na alledrogo wyrwałem prawie nowe SIDI za 400 zeta.Jak poszukasz to bez problemu znajdziesz.FLM-y oglądałem w POLO i powiem Ci że wykonanie kaszanka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas 78 Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Polecam zakupy na bazarze, kupiłem ostatnio nowe Alpiny SMX 3 Goretex za 560 zł.Kolego Lukas 78 zapomniałem podziękować za eleganckie spodenki Vanucci, które zakupiłem od Ciebie :) cieszę się , niech się dobrze noszą :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi