XL125 Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 cześćjest ktoś na forum, z Sosnowca albo okolic? Bo motor mam, las też, ale jeździć niema z kim. :icon_mrgreen: osobiście jeżdże na Hondzie XL 125, jeśli ktoś chętny na wypady to pisać prosze ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACA Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 http://forum.motocykle.slask.pl <- juz było pare tematów o jezdzie w terenie i zglaszaly sie chetne osoby. Poszperaj i odswiez ktorys z tematow. Pare razy smigalem z ekipa z tamtych okolic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XL125 Opublikowano 12 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 aha no ok dzięki. A właśnie moży ty będziesz wiedzieć więcej na temat jazdy po lesie. Jak to jest, czy jak jade poo lesie przed którym niema żadnych zakazów to może mnie ktoś załpać? Papiery mam, OC też, ale prawka niemamJa często jeżdże po hałdach, więc jest taka możliwość że mnie ktos zatrzyma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi