mierzynskim Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Wrzucam te pytanie tutaj, bo zależy mi na szybkiej odpowiedzi... Czy kierownica z Virago 535 jest taka sama jak z 750? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 sprawdzalem w katalogukierownica 535, 750 i 1100 do siebie pasuja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prałat Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 sprawdzalem w katalogukierownica 535, 750 i 1100 do siebie pasujaTzn. co? Jednakowe są? Jeździlem na 535, ale jak wsiadlem ostatnio, to oj, wąsko coś bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 sa rozne ale pasujaw ogole modele kierownic sa roznejest ich.....ho ho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 w standardowe risery wchodzi każda o przekątnej 22mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzynskim Opublikowano 11 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 czyli jednak nie sa takie same? Bo to, że ją włoże do 750tki to wiem, tylko chodzi o to, czy będzie ładnie ;) I nie za wąsko (albo za szeroko). No i nie chciałbym mojej ślicznej skoślawić. Osobiście wolał bym, żeby było tak jak przedtem... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi