Gość bogus Opublikowano 15 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2004 ja mam 184 cm jezdze na hondzie mbx i jest ok. moge jezdzic kilka godzin i nogi ani plecy nie bola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruradom Opublikowano 16 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2004 Witam was ;) koledzy:) Śledze waszą rozmowe od jakiegoś czasu, mowa jest o 50ccm ( czasami o 125-tkach ), chciałbym sie was poradzić chodzi mi o Honde NSR 125R 96-98 rocznik. co byście powiedzieli na ten teamat?? nie jest to już 50ccm, troszke lepiej chodzi :P a cos więcej opłaca sie to kupic jaka jest srednia cena tego rocznika bo jak patrze po aukcjach to idzie sie pogubić jeden daje 6tys. a drugi 9 tys :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sil Opublikowano 19 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2004 Witam was :P koledzy:) Śledze waszą rozmowe od jakiegoś czasu, mowa jest o 50ccm ( czasami o 125-tkach ), chciałbym sie was poradzić chodzi mi o Honde NSR 125R 96-98 rocznik. co byście powiedzieli na ten teamat?? nie jest to już 50ccm, troszke lepiej chodzi :P a cos więcej opłaca sie to kupic jaka jest srednia cena tego rocznika bo jak patrze po aukcjach to idzie sie pogubić jeden daje 6tys. a drugi 9 tys :mrgreen:moj kumpel ma taka i gdyby nie jego dzwony bylaby ok :Pa co do ceny to zalezy od przebiegu a co zxa tym idzie jak jest silnik zuzyty(po 20 000 km trzeba wymieniac niektore podzespoly gdyz jest do 2suw) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi