Worriot Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 Ktos kiedys pytał jak najprościej obniżyc zawieszenie...najlepiej tak: http://www.youtube.com/watch?v=JftzS5tluM0 :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz i vn 800 Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 Dobre :crossy: Rzeczywiście to chyba najprostszy sposób :icon_biggrin: Ale furka niezła :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prałat Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 Jak sobie pooglądałem kiedyś te filmiki o Warriorach, to stwierdziłem, że:1. Cudawianki z nimi mozna robić i ładnie przerabiać.2. Przeginają z tymi krotkimi i pustymi wydechami, ktore strzelają, jak dzikie.3. Zasadniczo sprzet sluży do palenia laczka.4. Nie wiem czy zdecydowalbym się na Warriora ze Stanów (katowanie).5. Aluminiowa rama - spoko, ale jak pęknie... sprzedajesz sprzęta, bądź wywalasz masę $ na nową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 ech nie ma co gdybactrzeba chciec :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 Racja. Warrior to spoko sprzęt. Chyba najlepsza podróbka HD . Duze mozliwosci customizingu, dobry power, dobra sylwetka itd. Japoncy tym razem zdali egzamin na 3+. Szakunec. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi