CBRedzio Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 (edytowane) Witam,jesli dorobiliście się w swojej karierze jakiś niepotrzebnych gratów, to namawiam do wrzucenia ich do serwisu, który niedawno napisałem: www.MotoKlamoty.pl Nie ma opłat, nie ma limitu czasu publikacji ogłoszenia. Rejestracja jest natychmiastowa. Taki dla ludzi :biggrin: Jak wiadomo początki są skromne (na razie ok 40 userów, 100 ogłoszeń), ale mam nadzieję, że idea przypadnie Wam do gustu, zasilicie zasoby i niedługo będzie można wygrzebać tam każdego klamota. Namawiam do dodawania dobrych opisów - jeśli serwis ma się nam przydać, to nie ma co go zaśmiecać. Marka, model, nazwa części - a może jeszcze jakieś foto.... :buttrock: Nie dajmy rdzewieć naszym gratom i odkopmy co tam kto ma po piwnicach! Edytowane 7 Maja 2007 przez CBRedzio Cytuj pozdrMichał, WrocławKTM EXC-R 530 Six-Days, Husaberg FS 650 Force Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CBRedzio Opublikowano 27 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Dodałem do serwisu opcję zamieszczania ogłoszeń KUPNA. zachęca do korzystania - www.MotoKlamoty.pl (obecnie już kilkaset ogłoszeń!!) Ogłoszenia możecie wrzucać za darmo, na jak długo chcecie - pamiętajcie tylko, żeby usuwać nieaktualne. Cytuj pozdrMichał, WrocławKTM EXC-R 530 Six-Days, Husaberg FS 650 Force Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi