pinkes Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Mam pytanie ! Kupiłem w sumie silnik od jawy 50 i tam jak się okazało ze było tyle przeróbek i doróbek że w końcu nie wiem ile powinien miec cm drążek wyłączający od sprzęgła, to jest ten pret jakby popychacz "13" - na niżej danym obrazku - i gdzie on powinien wchodzić w tym deklu,pokrywie silnika z prawej. pozdrawiam Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2003 widze że moje zdjęcie robi kariere... szczerze mówiąc to polecam ci ksążkę WKŁ "Motorowery ROMET - obsługa i naprawa..." tam masz wszystko wyjaśnione... a co do miejsca tego popychacza, to tam powinna być tylko jedna dziura, własnie na to pozdro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BUSH Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2003 gdzie on powinien wchodzić w tym deklu,pokrywie silnika z prawej. Czesc,Jaka jest dlugosc, drazka niestety juz w tej chwili nie pamietam. Natomiast jezeli chodzi o jego miejsce, to po zdjeciu prawej pokrywy silnika zobaczysz zebatke zdawcza zamontowana na walku zdawczym. To wlasnie przez srodek tego walka przechodzi popychacz mechanizmu wylaczania sprzegla. Pamietaj tylko o tym, ze "za" tym drazkiem musi byc byc jeszcze mala kuleczka a za nia kolejny krotszy (wszystko widac na skanie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajos Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Ja robie remont mej Jawki wiec: ten "13" element u mnie ma 12cm i 2mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi