radzio99 Opublikowano 7 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 hahahahahahahhaa wyczynem do szkoly. Ludzie zlitujcie sie blagam. 250cm3 2t pali tyle co setka czyli troche ponad 10l/100km PzdrCofnij sie do przedszkola kup elementarz i naucz sie czytac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabud Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 Enduroguy on nie napisał,że chce jeździć wyczynem do szkoły tylko napisał, że jednak czymś musi dojeżdżać do szkoły, bo ma daleko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 (edytowane) wg. mnie z twojej wypowiedzi wyraznie wynika ze zamierzasz dojezdzac po 20km do szkoly, a takze ze 250cm3 2t spali duzo wiecej niz 125 2t co jest bzdurapzdrEnduroguy on nie napisał,że chce jeździć wyczynem do szkoły tylko napisał, że jednak czymś musi dojeżdżać do szkoły, bo ma daleko.Zgoda, ale temat jest o hard enduro, a nie o DT125. Tempo zuzycia poszczegolnych elementow w takim motocyklu wg. mnie wyklucza go z jazdy po szosie. W takim celu sie kupuje crossa+skuter, ktory drogi nie jest Edytowane 7 Maja 2007 przez enduroguy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio99 Opublikowano 7 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 No 250 Hard Enduro w terenie spali mniej niz 125 ale na szosie to polkacz paliwka. Marker15 ma racje czyms jednak musze dojezdzac ale w terenie 80% jezdze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 no to jednak wszystko doskonale zrozumialem. Kup sobie skuter +crossa, chybaze masz kopalnie kasy. Wiem ze podjechac pod szkolem KTM'em to dobry lansior, ale to sie mija z celem :icon_mrgreen: . 250cm3 2t na szosie czy w terenie spala bardzo podobne ilosc paliwa. Mam porownanie bo chwilowo i setke i cwiare mam w garazu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1989 Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 Zastanów się może nad Suzuki TS 125r. Kolega ma, jeździłem pare razy, jak dla mnie moto jest wypas, ładnie ciągnie i ma super zawieche. Teraz są chyba 2 takie na allegro. Cytuj Zadbaj o zdrowie z najlepszą wyciskarką do soków! Zapraszam do odwiedzenia sklepu w Warszawie, sprawdź na http://alesoki.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski_01 Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 wydaje mi sie ze sam zakladajacy ten temat nie wie co chce, albo nie zdaje sobie sprawy w jakim tempie wymienia sie tloki i korby. Mysle ze HE w teren a skuter do szkoly, to jest najlepsze rozwiazanie. 20km po asfaldzie dla opon terenowych to jest istna meczarnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio99 Opublikowano 7 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 Co do spalania:To w terenie moj KMX spalil jakies 7l z hakiem a GasGas Ec250 niecale 5l za to na szosie KMX jakies 5l z haczykiem a GasGas mocne 8l (takie mam porownanie) Co do TS-ki :Fajny sprzęcik ale juz dosyc wiekowy:/ A do kostek na szosie to nie widze problemu z drugim zestawem lackow szosowych. A skuterem to moglbym jezdzic ale za pieniadze:D Nie lubie automatow:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarczi Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 radzio99 pokaz mi gas gas ec 300 ktory w terenie pali 5l heheheheheh o tym to mozesz zapomniec lekko wciaga 9l i jeszcze mu malo pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio99 Opublikowano 7 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 radzio99 pokaz mi gas gas ec 300 ktory w terenie pali 5l heheheheheh o tym to mozesz zapomniec lekko wciaga 9l i jeszcze mu malo pozdro GasGas EC250 fotki na www.bractwo-zubra.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarczi Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 kurde fotki to ty wiesz gdzie sobie mozesz wsadzic, a poza tym najpierw pisales o gas gas ec 300 :) chlopie zapomnij ze taki potwor 2t bedzie palil 5l nawet przy maksymalnie lagodnej jezdzie spali 7,5l!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 jakis mistrz musi na tym latac. Mi exc ponad 10litrow bralo zawsze w lesiepzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio99 Opublikowano 7 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 kurde fotki to ty wiesz gdzie sobie mozesz wsadzic, a poza tym najpierw pisales o gas gas ec 300 :bigrazz: chlopie zapomnij ze taki potwor 2t bedzie palil 5l nawet przy maksymalnie lagodnej jezdzie spali 7,5l!! Czytac sie naucz i chciales zebym ci pokazal wiec masz. A teraz ty mi pokaz gdzie jest mowa o 300?? Wiadomo ze 300 schla i to ostro jakis mistrz musi na tym latac. Mi exc ponad 10litrow bralo zawsze w lesiepzdr NIe wiem jak dlugo my latalismy ale dla porownania daje wam ze w ciagu tam jakiegos czasu KMX spalil mi wiecej niz ten GasGas bo taka 125-ke caly czas musisz odkrecac a z GG250 juz nie ma takiej potrzeby:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski_01 Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 radzio99 z calym szacunkiem krecisz sie jak gowno w przereblu. Sam nie wiesz czego tak naprawde chcesz. Nie lubisz automatow?? no sa gusta i gusciki ale przy spokojnej jezdzie automat jest zajebistym rozwiazaniem, tylko zeby to zrozumiec trzeba juz miec doswiadczenie. Co do zmiany opon juz widze jak co weekend latasz wymieniac opony u wulkanizatora, no chyba ze wymieniasz sam lyzkami ale to tez troche czasu zajmuje, wiesz mi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarczi Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 Czytac sie naucz i chciales zebym ci pokazal wiec masz. A teraz ty mi pokaz gdzie jest mowa o 300?? Wiadomo ze 300 schla i to ostro NIe wiem jak dlugo my latalismy ale dla porownania daje wam ze w ciagu tam jakiegos czasu KMX spalil mi wiecej niz ten GasGas bo taka 125-ke caly czas musisz odkrecac a z GG250 juz nie ma takiej potrzeby:D spoko zwracam honor zle spojrzalem myslalem ze chodzi o 300 a nie o 250 :wink: ale w sumie to nie ma roznicy, zadne 250 2t nie pali mniej jak 9 :flesje: l!!! i takiego kit ze pali kolo 5l nikomu nie wciskaj bo sie sam osmieszasz pozdro :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi