IRON Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 Wiosna w pełni, a właścicieli VN-ów nie widać! Czas się obudzić!! :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRACO Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 (edytowane) To Ty chyba sie dopiero obudziles bo ja juz jezdzilem w marcu :banghead: (jajcarnia w Gdansku) ale teraz mala przerwa ale w czwartek wracamy na trasy :icon_exclaim: Pozatym sprawdz temat VROC Edytowane 6 Maja 2007 przez DRACO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRON Opublikowano 6 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 To Ty chyba sie dopiero obudziles bo ja juz jezdzilem w marcu :) (jajcarnia w Gdansku) ale teraz mala przerwa ale w czwartek wracamy na trasy :) Pozatym sprawdz temat VROCMiałem na myśli VN-owców na forum, cos ich mało ostatnio.Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRACO Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 Pogoda ladna to smigaja :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jan kalin Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 Byliśmy jesteśmy będziemy :icon_mrgreen: Moj VN zaliczył Toruń Kletno Ostródę i nie zliczę km wokół komina. :notworthy: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi