squod Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 Ostatnio mialem podobna sytuacje .... jakims cudem udalo sie wychamowac - Koles mnie przeprosil ale .... tez malo brakowalo by mnie ponioslo .... Szybkiego powrotu do zdrowia ! Kosic w takim wieku dobrze sie zrastaja :icon_mrgreen: ! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 heh, a no mam uczulenie na służbe zdrowia, bo po wypadku przeleżałem trochę w kilku szpitalach ,przeszedłem kilka operacji ''wchłonąłem'' '' kilka'' kroplówek i dostałem ''kilka'' zastrzyków. :icon_mrgreen: ,Generalnie w tych szpitalach to jeden wielki rozpiździaj.a najgorsze,że lekarze, mnie opierdalali, za to, że jestem motocyklistą . A jak powiedziałem na stole operacyjnym, że dalej będe jeździł to lekarz do mnie z takim tekstem '' Ty to masz ku*wa nasrane pod kopułą'' Heh '' miło '' było :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
telet Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 Widać lekarz typowy puszkarz, nie chciał bym mieć z takim do czynienia na drodze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olorol Opublikowano 29 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 (edytowane) Witam ponownie :wink: Cos ruszyło w sprawie mojego odszkodowania za motor. Dostałem dzisiaj list, że kwota jaką dostane to 1750 zł. Ocenili ze jego wartosc rynkowa to 2000 zł. Czy mam zgodzić się na taką kwote czy odwoływqać się jak radzili mi iini ? zdjęcia - http://olorol.republika.pl/motor.html Poradżcie co zrobić Edytowane 29 Maja 2007 przez olorol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motowojtas Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 a dopiepszyli sie coś do papierów że 125/50?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olorol Opublikowano 29 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 a dopiepszyli sie coś do papierów że 125/50??jutro ide zeznawać na policje. Z ubezpieczalni nie było problemów, tylko ta kwota : / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi