poll Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 (edytowane) Witam mam możliwość nabycia kompletnej sprawnej skrzyni do motocykla EMW za 300zł oraz kompletu dwóch cylindrów wraz z nowymi tłokami i pierścionkami(wraz z zaworami oczywiście i sprężynami po szlifie (2 nad wymiar)który był wykonany już dość dawno ale wszystko w towocie elegandzko zakonserwowane za komplet około 300zł.Czy są to części warte tej ceny bo w ogóle nie jestem w temacie?.Oraz prosiłbym o jakiś link albo zdjęcia tych czesci abym mógł je konkretnie zklasyfikjować czy to rzeczywiście są części od motocykla EMW jak twierdzi sprzedający. Edytowane 5 Maja 2007 przez poll Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motozgrzyt Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 dołącz linki z zdjęciami to może ktoś ci pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poll Opublikowano 7 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 Niestey narazie nie mam zdjęć chodzi mi o cenę raczej orienatcyjna czy są to części warte zachodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi