patryk998 Opublikowano 1 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 :lalag: Kupiłem na motorad zębatke na tył 37zebów zapłacilem 52zł:) a 14 za przesyłke ;) wczoraj zamówilem a dzisiaj już było!!! :biggrin: i jeszcze najlejki do tego jakeiś z ich sklepu:D także jak najbardziej polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcer Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 :buttrock: Kupiłem na motorad zębatke na tył 37zebów zapłacilem 52zł:buttrock: a 14 za przesyłke :) wczoraj zamówilem a dzisiaj już było!!! :D i jeszcze najlejki do tego jakeiś z ich sklepu:D także jak najbardziej polecam!Ja kupowałem w InerMotors 36-zębową za 17,19 zł + 0 zł za przesyłkę (mają masę oddziałów, zwykle przy sklepach IncerCars) :-). Tak więc można taniej. Z tego co pamiętam, kupowałem też wcześniej jakąś 37-zębową, ale nie pasowała - tylko już nie pamiętam, czy na śruby, czy do łańcucha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirooo Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 Ja mam 46 z tyłu a 16 z przodu :biggrin: wiec przyśpieszenie to ma :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 Ja mam 46 z tyłu a 16 z przodu :biggrin: wiec przyśpieszenie to ma :crossy: i tak juz bylo jak moto kupiles czy na takie uzebienie sam zamieniles??? ja mialem 45X16, zmienilem na 35X15 i malo ze zwiekszyla sie predkosc to i przyspieszenie. i nie ze tak mi sie wydaje, tak po prostu jest. takie zebatki to sie nadaja to MTXa, no chyba ze wazysz te 80-90kg i smigasz z pasazerem, to rozumiem. pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirooo Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 i tak juz bylo jak moto kupiles czy na takie uzebienie sam zamieniles??? Takie zębatki były jak kupiłem :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 jak ci sie zedra to wez kup mniejsza na tyl. wlasciciel poprzedni dal taka na tyl, nie dlatego, ze chcial miec "odejscie" tylko dlatego, ze nie mogl znalezc mniejszej. a takie sa zdaje sie w jakiejs wersji MTXa. zaloze sie o to... :cool: pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matik Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 (edytowane) moze poprzedni włascicel lubi posimigac na kole :) Edytowane 2 Czerwca 2007 przez matik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirooo Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 (edytowane) hehe może :) PS poszukuje kilku drobnych części do NS1. Znacie kogoś kto sprzedaje taką honde na części?? Nie odsyłajcie mnie na allegro bo zaglądam tam codziennie po 3 razy :crossy: Edytowane 2 Czerwca 2007 przez Mirooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matik Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 a co potrszebujesz, bo ja mam karton czesci do ns1? mogli bysmy sie dogadac jak by bylo cos co tobie sie przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirooo Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 potrzebuje dużo drobnych części :banghead: napisałem do ciebie na gg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matik Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 wiem nestety nie posiadam tego co ty chcesz. jak cos to piszcie na gg jak bede cos mial to napewno sie dogadamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk998 Opublikowano 20 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 witam!! kupował ktoś z was moze świece albo cewke do NS1 monteski?: :) bo musze wymienic świece....chodzi mi o sklep internetowy i model świecy jaki tam potrzebny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcer Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Świeca katalogowa to (wg oznaczeń NGK) BR9ECS. Ja kupiłem trochę inną (BR9ES) i jest glanćuś, chodzi na pewno równiej niż na Iskrze, więc nie będę już szukał tej z ECS na końcu. Zwłaszcza, że jest ze dwa razy droższa. Ta, którą mam, nie powinna kosztować więcej niż 15 złotych, a kupić można w każdym sklepie z częściami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 oryginal zalecany prez procucenta to jak Arcer napisał NGK BR8ECS przy czym ECS jest symbolem stosowanym przy swiecach o lepszej wydajnosci i mocy iskry, czytajcie dokladniej rozni sie w sumie jedynie tylko tym, ze ma dolna elektrode pochylona.smialo mozna mykac na BR8ES i wiele to nie zmieni.koszt br8ES to u mnie wydatek 10-15zł zaś ECS kosztuje 35 zł + koszty wysylki na www.sklepmotocyklowy.pl pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk998 Opublikowano 21 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 hmm a wiecie gdzie można zamówić cewke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi