Marcel RX Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 Jak Ktos bedzie mial Zamiar wpaść w Te Okolice(Masyw Ślęzy) Fajne terenki z CHecią moge oprowadzić;](Te co Znam(jest tegoo;]) a najwyzej pobladzic w terenie z jakas ekipą;]heh:) ..Mozemy tez sie umowic nie ma problemu pozdrawiam:] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolb123 Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 Eno właśnie kogoś szukałem kto ma motor blisko mnie i po lesie buja. Ja mieszkam koło Świebodzic to nie daleko mam do ciebie mogli bśmy pobujać tylko ja bym musiał sie troche podszkolić bo Cr250 to tak zabardzo teraz nie dogonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel RX Opublikowano 5 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 Ćwiare mam dopiero od 2 tyg noo alee zapie**ala sie i To ostro;] kazdy bieg kolo alboo Bok;] wpadnij Damy Rade sasiad jezdzi MTxem 80 i Czekam zawsze na niego na trasie;] wiec spoko nie ma problemu;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolb123 Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 Ty wiesz gdzie jest Deisy? Bo ty mieszkasz we Wałbrzychu czy w Świdnicy? Bo w Świdnicy to powinineneś wiedzieć gdzie jest Deisy. Ja też mogę załatwić jakąś ekipę. Jak wiesz gdzie jest deisy to tam dziś przyjeć my tam bedziemy bujać.Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel RX Opublikowano 6 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 Noo Wiem Gdzie to jest z Slyszenia;] ale Ja jestem z Wir 10 kilosow od Świdnicy;] Do Slezy Mam 4km;] a do Tego Miejsca mam z ok.30km;/ No to troche nie bardzo;/ pewnie bym dojechal ale Teraz mam zamalo Czasu i Bajury zeby bladzic:D Moze JUz niedlugo u Mnie zbierze sie Mala grupka to wpadniemy;](Narazie zmieniaja Motory itp itd) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ktmmaster Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 siemka chłopaki Deisy = Dzierżoniów , jestem z Dzierży i szukam kompanów to wojaży pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolb123 Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 ktmmaster mi chodzi o te Deisy koło Mokrzeszowa. Mokrzeszów jest tam jak sie jezdzie do Świednicy. A ktmmaster jak coś możemy po bujać ale chyba daleko jest Dzierżoniów.ktm master co masz za motor bo w twoim opisie nie ma?? Chce wiedzieć bo nie wiem cz nadążę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel RX Opublikowano 10 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Ja w Mokrzeszowie Mam Rodzinkee;] Jeszcze tam NIe smigalem ale doskonale wiem gdzie to jest:DKtmmaster Jak JEstes z Dzierzy to Staryy Wpascc Do MNie to dla Ciebie Pryszcz:D spokoo trzeba sie zgrać chlopaki i gdzies wyskoczyc Cwiaraa stoi caly tydzien w garazu az szok. a SMigaliscie kiedys na piaskowni w Krzczonowie??:) a Wlasnie a tam w Mokrzeszowie tez jest fajna piaskownie..Smigacie Tam>?>>:> pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolb123 Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 Ja w Mokrzeszowie Mam Rodzinkee;] Jeszcze tam NIe smigalem ale doskonale wiem gdzie to jest:DKtmmaster Jak JEstes z Dzierzy to Staryy Wpascc Do MNie to dla Ciebie Pryszcz:D spokoo trzeba sie zgrać chlopaki i gdzies wyskoczyc Cwiaraa stoi caly tydzien w garazu az szok. a SMigaliscie kiedys na piaskowni w Krzczonowie??:P a Wlasnie a tam w Mokrzeszowie tez jest fajna piaskownie..Smigacie Tam>?>>:> pozdr No sie narazie bezemnie nie zgramy.... :( mi kolano zaczyna nawalać na razie nie po bujam bylem u lekarza i mam wode w kolanie i cos z łękotką. A więc nie wiem co bedzie... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel RX Opublikowano 13 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 ahaa No Wiem o Co Chodzi<MOj Brat ma podobnie;/i CHyba bedzie mial Operacje;/> Dobraa to NIc Jak cos to sie odezwij;] A reszte forumowiczow NIech pisze z Jakimis propozycjami;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel RX Opublikowano 16 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 z Checiaa Bymm Sie gdzies z KIms Wybral;) Nawet dzisiaj;] Zapraszam ..czekam na propozycje;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi