lysy600 Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 Kurcze, spadłyśmy na drugą stronę! Trzeba troche pospamowac :biggrin:I znowu spadek...Pomyślcie o tej paradzie :biggrin: a być może przyjedziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mechoov Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 a gdzie dokladnie bedzie ten zlot?? moze skutery wpadna?? pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zosia_ Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 Prawo zabrania nam molestowania nieletnich :flesje: :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baba Jaga Opublikowano 11 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 W niedzielę idziemy razem z FuZuliA konserwować powierzchnie płaskie w domku gdzie będziemy skazane tylko na siebie,beczkę piwa,jakieś żarcie (jak dzik da sie upolować to będzie) jak nie to bedzie grill.Miło byłoby gdyby ktoś przywiózł jakieś swoje specjały.Do zobaczenia za dwa tygodnie.Oj będzie sie działo.Baba Jaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pina Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 W niedzielę idziemy razem z FuZuliA konserwować powierzchnie płaskie w domku gdzie będziemy skazane tylko na siebie,beczkę piwa,jakieś żarcie (jak dzik da sie upolować to będzie) jak nie to bedzie grill.Miło byłoby gdyby ktoś przywiózł jakieś swoje specjały.Do zobaczenia za dwa tygodnie.Oj będzie sie działo.Baba Jaga No już najwyższa pora uzgodnić menu, kto co przywozi i takie tam. Szczecin wiadomo śledzie, Poznań oczywiście pyry.A tak serio, dużo możemy zrobić na miejscu, tylko uzgodnijmy co i ile.Proszę składać zamówienia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek 63 Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 No już najwyższa pora uzgodnić menu, kto co przywozi i takie tam. Szczecin wiadomo śledzie, Poznań oczywiście pyry.A tak serio, dużo możemy zrobić na miejscu, tylko uzgodnijmy co i ile.Proszę składać zamówienia ;)Pina! Do pyrów koniecznie gzik! Już wracam do żywych. Cytuj https://motomisiek.rajce.idnes.cz/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pina Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 Pina! Do pyrów koniecznie gzik! Już wracam do żywych. Cieszę się, że choróbsko Ciebie puszcza.A gzik to bardzo dobry pomysł ....... hmmmmm.... smaka mi narobiłeś ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baba Jaga Opublikowano 15 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 No no Laseczki nie chcę Was popędzać i ponaglać ale ja sama muszę już coś wstępnie wiedzieć.Może zaczniecie się odzywać w tym temacie??Jakieś godziny i jaki dzień.Miejsce spotkania jest kawałek od tras głównych tak więc trzeba będzie się jakoś organizować żebym mogła Was odbierać.Pozdrawiam Baba Jaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 tak jak pisałam, wraz z carioka we dwie przyjedziemy na czterech kołach.Planujemy wyjazd w piatek z rana.Po weekendzie ustalimy dokladnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pina Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 Ja z Zosia planujemy przyjazd w Piatek, ale jeszcze nie uzgodniłysmy godziny. Z Kamila się skontaktuje, ale wydaje mi sie, że planuje przyjazd w sobotę. Moja siostra nie przyjeżdża, a Aśka jeszcze nie wiem. Co do Doris też jeszcze nie wiem, planowała przyjechać, ale nie wiem kiedy.Laski został jeszcze tylko tydzień :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pina Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Jeszcze tylko kilka dni, a na forum cisza.Dziewczyny co z Wami. Ja i Zosia wyjezdzamy w piatek ok 18. Niestety Kamila i Doris nie przyjadą - siła wyższa. W sobote dojedzie Magda-Pokahontas. Aśka niestety jeszcze nie wiem, wszystko zależy od promotora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Niestety dzisiaj i ja odpadłam a za mną Carioka:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zosia_ Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 No to w końcu ile nas będzie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baba Jaga Opublikowano 20 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Zosia,Pina,Celyna,FuZulia(Agata),Piaffe,Magda,Ola,Hanka no i ja.W pabie dołączą do nas jeszcze ze cztery babki.Mam nadzieję że Monia też się pojawi chociaż dopiero w piątek wraca z Egiptu.Miało wyglądać inaczej.Jak na razie jest taki stan.Nie wiem co nas jeszcze czeka do piątku :notworthy:Pozdrawiam Baba Jaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek 63 Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 Dziewczyny! Co jest? Żadnych komentarzy? Było tak kiepsko, że nie ma o czym pisać; czy może tak wspaniale i szampańsko, że jeszcze dochodzicie do formy? Pina - żyjesz? Cytuj https://motomisiek.rajce.idnes.cz/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi