Carioka Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 A mój to nie musi nawet o tym wiedzieć, no chyba że mu temat nada miś Kolabor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baba Jaga Opublikowano 18 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 Ponieważ temat facetów zaczyna się przewijać co raz częściej to napiszę może małe co nieco.Pamiętajmy,że jest to Babozlot.Dla uczestniczek miejsca na pewno wystarczy.Jeżeli Panowie będą chcieli się zabawić sami muszą sobie coś zorganizować w miejscowościach połozonych ok.8-10 km od miejsca Babozlotu.Wejście Panów będzie możliwe dopiero po północy(tradycja!!).Wszystko dokładnie będzie ustalone na dwa tygodnie przed spotkaniem.Pozdrawiam Baba Jaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 No i tak trzymac!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 Kocham was BABY!!!!Ni ema jak jedność jajników:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 Kurcze, spadłyśmy na drugą stronę! Trzeba troche pospamowac :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy600 Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 W ramach spamu:Czy będzie parada? W strojach toples? Bikini? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 A to sie zobaczy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pina Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Lafiryndy i Lampuceryzostał juz tylko miesiąc do naszego spotkania :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 No może byście na zlot JUNAKA przyjechały 1-3 czerwiec, bedzie okazja zeby razem znowu się spotkać przed zlotem czarownic:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pina Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 No może byście na zlot JUNAKA przyjechały 1-3 czerwiec, bedzie okazja zeby razem znowu się spotkać przed zlotem czarownic:) Dam znać dziewczynom, moze któraś pojedzie.Moja siostra, której nie miałyscie okazji poznań oodpada, ale moze Gosia, Madzik i Monia pojadą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zosia_ Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 No może byście na zlot JUNAKA przyjechały 1-3 czerwiec, bedzie okazja zeby razem znowu się spotkać przed zlotem czarownic:) Niestety, mam już inne plany w tym terminie :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pina Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 Rozmawiałam z Madzikiem, na zlot Junaka nie przyjedzie. Do Moni jeszcze zadzwonie. Co do naszego babozlotu, wczoraj rozmawialam z Kamila ( była na imprezie w Poznaniu i w Szczecinie ), zapowiedziała swoją obecność , prawdopodobnie pojedzie też Dora ( na razie Lampucera, ale prawdopodobnie juz niedługo Lafirynda :smile: ), na 80 % pojedzie również Lafirynda Aśka.Czyli zapowiada się silna ekipa.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek 63 Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 Rozmawiałam z Madzikiem, na zlot Junaka nie przyjedzie. Do Moni jeszcze zadzwonie. Co do naszego babozlotu, wczoraj rozmawialam z Kamila ( była na imprezie w Poznaniu i w Szczecinie ), zapowiedziała swoją obecność , prawdopodobnie pojedzie też Dora ( na razie Lampucera, ale prawdopodobnie juz niedługo Lafirynda :icon_razz: ), na 80 % pojedzie również Lafirynda Aśka.Czyli zapowiada się silna ekipa.PozdrawiamGdzie byłaś cały piękny dzionek? Czy Dora planuje zakup sprzętu? Super. Co robisz w sobotę? My jedziemy do Piły ( zobacz temat "impreza w Pile"). Pa,pa. Cytuj https://motomisiek.rajce.idnes.cz/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pina Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 Gdzie byłaś cały piękny dzionek? Czy Dora planuje zakup sprzętu? Super. Co robisz w sobotę? My jedziemy do Piły ( zobacz temat "impreza w Pile"). Pa,pa. A tak udawałam, że pracuje :icon_razz: Dorka najpierw planuje zrobić prawko w tym roku, a w przyszłym kupić sprzęcik.Co do soboty to własnie czytałam, że wybieracie sie do Piły. Jesli pojade motocyklem do domu i będzie ładna pogoda to moze zrobie sobie jakąś przejażdżke, ale to bedę wiedziała dopiero jutro popołudniu.Jaką trasą jedziecie do Piły, przez Czarnków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek 63 Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 A tak udawałam, że pracuje :biggrin: Dorka najpierw planuje zrobić prawko w tym roku, a w przyszłym kupić sprzęcik.Co do soboty to własnie czytałam, że wybieracie sie do Piły. Jesli pojade motocyklem do domu i będzie ładna pogoda to moze zrobie sobie jakąś przejażdżke, ale to bedę wiedziała dopiero jutro popołudniu.Jaką trasą jedziecie do Piły, przez Czarnków? Na 99,9% przez Czarnków. Mogłabyś wyskoczyć z lasu i dołączyć na trasie. Ewa też jedzie. Cytuj https://motomisiek.rajce.idnes.cz/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi