wild Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 artur rzutnik znieksztalca/ deformuje obraz przy duzej skali ;) chodz nie jest to glupi pomysl, ale trzeba uwazac by nie popelnic bledu. Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hes Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Hej wiem że trochę późno ale skanera nie miałem jak i kiedy załatwić.Mam filmik z od restaurowania świetlicy braliśmy w tym udział i malowaliśmy ścianki tam więc można zobaczyć co reprezentujemy. Ja niestety nie malowałem tam bo zabrakło czasu i w sumie byłem tam na moment i troche pomogłem w sprzątaniu :icon_mrgreen: chociaż tyle. http://smdlubin.ovh.org/news.php?id=8 Zdjęcia bym dał ale nie wiem jak to zrobić czy na stronkę jakąś wrzucić bo tu próbowałem i coś się nie da. A jak chodzi o tematykę motocyklową to nie zrobiłem niestety żadnych projektów ale jak by ktoś chciał i myślał by o tym poważnie to da się zrobić. A może ktoś by był zainteresowany taką reklamą w formie graffiti w swoim sklepie czy serwisie?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi