pucek123123 Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 Siemka Mam pytanie do użytkowników GPR wersji po 2004 ale nie tej najnowszej.Jak wiadomo derbi ma w miejscu baku schowek. Schowek po otwarciu z kluczyka podnosi do góry mocna sprężyna. No i mój problem jest taki że ta sprężyna tak naciska na ten schowek ze on na górze zaczyna pękać. Spękania te bardzo szybko niestety sie powiększają. I moje pytanie jest czy u was dzieje sie tak samo jeśli tak to co z tym najlepiej zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 u mnie tez to samo sie dzialo tylko ze w starszym modelu 00r nic z tym nie robilem z czasem sprezyna sie wyrobila i nie miala juz sprezystosci pokrywa od schowka nie dochodzila do blokady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pucek123123 Opublikowano 5 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 Nom u mnie sie już tak rozpekło że musiałem kleić... Narazie zrobiłem prowizorke która zatrzymuje klape przed dojściem do "fabrycznej" blokady. Mam nadzieje ze ta sprężyna sie wyrobi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 a nie lepiej wyciagnac sprezyne? reka bedziesz sobie podnosil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi