pierwoszow Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 (edytowane) Jak będziemy wjeżdżać tak dużą grupą to nie wierzę żeby tak dokładnie wszystkich sprawdzali.Ja myślę że trzeba jechać.A tak z ciekawości ile trzeba zabrać min. kasy w zielonych. Edytowane 31 Maja 2007 przez pierwoszow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeDeViLL Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 Heh, i czym wy się martwicie ;)Wszyscy nas tak potwornie straszą ukraincami, a ja wam opowiem moją historyjkę z majowego wypadu do Lwowa... Jakiś czas temu zmieniłam adres, nazwisko, w ogóle wszystko w swoim życiu...No i co za tym idzie, również dokumenty... ale tylko te najważniejsze (o czym zupełnie zapomniałam, że najważniejsze nie znaczy wszystkie :) ). Jeszcze wiedząc, że jak się wyjeżdża w demo-(i tym podobne)-ludy trzeba mieć wszystkie papiery zgodne i do tego wystawione na siebie, (a do tej pory jeździłam np. na rejestracji i OC starego właściciela swojego motonu) Postarałam się więc o szybką wymianę dowodu rejestracyjnego, przepisaniu ubepieczenia, itd... Ale zapomniałam o jednym - że paszport mam na stare nazwisko...Co przypomniał mi dopiero ukrainiec w budce na granicy: 'Kak sje zowjesz' No to mówię tak, jak nazwisko w dowodzie rej i na zielonej karcie... A facet na to: 'To nie pani'... :banghead: I tu zapala się żaróweczka 'o żesz kur... nazwisko nie to'No i próbuje facetowi wytłumaczyć, że się rozwiodłam, zmieniłam nazwisko itd... A on mi na to: 'Inny dokument'. No to daje mu dowód, prawko, a on: 'To nie są dokumenty uprawniające do przekroczenia granicy...' :banghead: F#@#ck!! Ja znowu próbuje wytłumaczyć mój status osobowy ale on uparcie swoje: 'Jak sie nazywasz' To wq..iona walnełam z obrzydzeniem starym nazwiskiem.Gość się uśmiechnął, powiedział 'Dobrje, jeszje pieczutki weteriarnji i cjelnika i paszła' :biggrin: ;) A tak żeby nie było, że fart był niewielki, sprawdziłam potem jeszcze prawko i... tam też mam na stare nazwisko :P Ale dało radę :smile: Więc:Mówię wam będzie dobrze !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario33 Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 A tak z ciekawości ile trzeba zabrać min. kasy w zielonych. 1200 zł to nieco ponad 400 dolarów.. tyle powinno styknąć... ew. 450-500... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość filip1 Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 jeśli dziś o 14 na Kruczej będzie mój paszport to jadę. Od tygodnia tylko o tym myślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 Szkoda że nie moge z wami jechać :evil: No ale cóż, obowiązki itd. Pozatym Tomcio Lovelasik za słabo moją żone namawiał :P Jedźcie ostrożnie i uważajcie na siebie, życze wam wypasionego Wyjazdu :D PozdroKlaudiusz Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeDeViLL Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 Hmm.. kto będzie wcześniej (przed 19) w Zamościu? Może byśmy spiknęli się na jakieś zwiedzanko? :D Bo ja (tak po przeanalizowaniu różnych pogodo-prognoz) będę chciała zmieścić się pomiędzy chmurami i dotrzeć do Zamościa jakoś koło 14-16... więc na pewno zostanie mi trochę czasu zanim ekipka spod-bajzlowa iz stołlicy dojedzie :evil: no i miło by mi było cobym nie musiała czekać sama :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario33 Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 (edytowane) Hmm.. kto będzie wcześniej (przed 19) w Zamościu? Może byśmy spiknęli się na jakieś zwiedzanko? :bigrazz: Bo ja (tak po przeanalizowaniu różnych pogodo-prognoz) będę chciała zmieścić się pomiędzy chmurami i dotrzeć do Zamościa jakoś koło 14-16... więc na pewno zostanie mi trochę czasu zanim ekipka spod-bajzlowa iz stołlicy dojedzie ;) no i miło by mi było cobym nie musiała czekać sama :cool: Służę swoim towarzystwem :D Zapraszam na historyczno-turystyczną wycieczkę po Zamościu - oprowadza Licencjonowany Przewodnik po ziemi zamojskiej Mario33 :icon_exclaim: Będę wczesniej również (wyjezdzam okolo 10-11 z okolic Piaseczna to ok. 15 bede juz dostepny na miejscu, jak tylko uszczesliwie swoich ukochanych rodzicow - tak tak, pochodze z Zamoscia :biggrin: )... telefon na pw... Wszystkich chetnych zapraszam...trasa do uzgodnienia... jest sporo do ogladania... na trasie pewnie piwko pod parasolami na rynku... Edytowane 1 Czerwca 2007 przez mario33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vegathedog Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 "Służę swoim towarzystwem Zapraszam na historyczno-turystyczną wycieczkę po Zamościu - oprowadza Licencjonowany Przewodnik po ziemi zamojskiej Mario33 " Też będę wcześniej w Zamościu. Wyjeżdżam z Kozienic ok. 11-12, więc też powinienem być ok.15 na miejscu Chętnie bym skorzystał z przewodnika.W zamian postawię browarka. :icon_exclaim: :D :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzewulec Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 Czy ktoś będzie nocował w Zajeździe Namysłowiak w Starym Zamościu, bo by się wzięło taryfę do Korony i na powrót, po cześci nieoficjalnej :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gerardgrodzisk Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 :biggrin: CHYBA JEDZIEMY ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 Graty spakowane, moto przygotowane rano z Pierwoszowem stratujemy....oby nie lało - 600 km nie w kij dmuchał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasik Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 :lalag: CHYBA JEDZIEMY :biggrin: ...weź mnie nie denerwuj ;) ...ja zostałem szczęśliwym zwycięzcą w konkursie 'kto ma dyżur podczas podczas zamknięcia miesiąca?' ...i kibluje dziś w kieracie, w najbardziej optymistycznym wariancie, do 1:00-2:00 am ...a w kontekście wyjazdu przygotowane mam ...nic :) ...ale w sumie co tu przygotowywać? ...jedną parę galotów wkitram pod siedzenie i szlus :D ...szczoteczki do zębów nie biorę ...bo ostatnio jak na jakiś wyjazd włożyłem ją do kieszeni ...to mnie uwierała :D pozdr, w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 Graty spakowane, moto przygotowane rano z Pierwoszowem stratujemy....oby nie lało - 600 km nie w kij dmuchał...Potwierdzam.Koło 8.00 start z Wrocka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bern Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 My też już prawie spakowani. Ale się musiałem nagimanstykować żeby to poupychać wszystko. Dwie osoby na jednym moto to nie jest najlepsze wyjście. jak coś to za małą opłatą dam komuś do przewiezienia nasz namiot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niunia Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 (edytowane) ...weź mnie nie denerwuj :( ...cut ...jedną parę galotów wkitram pod siedzenie i szlus :D ...cut to przynajmniej ciepłe będą po wewleczeniu na dupę, nie :) ;) :wink: :flesje: P.S. a Niunia już trenuje...pifko na razie, ale za to uczciwie.... :P :icon_mrgreen: aha..i oczywiście to ja pisałem, Bandzior... :icon_mrgreen: Edytowane 1 Czerwca 2007 przez Niunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi