konikkonik Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 Nie do konca rozumiem. Szkolenia sa organizowane okolicznosciowo np. raz na miesiac?? Myslalem ze dzialacie "nonstop" Myslalem ze wystarczy sie tylko umowic na dodwolny weekend i rozpoczac w dowolnym momencie.Non stop szkolimy kandydatów na prawo jazdy oraz umawiamy się na indywidualne treningi doskonalenia jazdy. Duże treningi programu doskonalenia jazdy będą odbywały się od początku czerwca, co 2 tygodnie trening szosowy i co 2 tygodnie trening enduro.Maj jest miesiącem na przygotowanie się do głównych treningów. Okres na przygotowanie wynika z naszych dotychczasowych doświadczeń w szkoleniu. Większość z was ma kłopoty z jazdą w zakręcie w pełnym pochyleniu, z kontrolą motocykla w czasie hamowania i innymi manewrami ,które są niezbędne w czasie przygotowanego przez nas programu szkolenia. Za chwilę będzie więcej informacji na naszej stronie. Pozdrawiam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JERY Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 Non stop szkolimy kandydatów na prawo jazdy oraz umawiamy się na indywidualne treningi doskonalenia jazdy. Duże treningi programu doskonalenia jazdy będą odbywały się od początku czerwca, co 2 tygodnie trening szosowy i co 2 tygodnie trening enduro.Maj jest miesiącem na przygotowanie się do głównych treningów. Okres na przygotowanie wynika z naszych dotychczasowych doświadczeń w szkoleniu. Większość z was ma kłopoty z jazdą w zakręcie w pełnym pochyleniu, z kontrolą motocykla w czasie hamowania i innymi manewrami ,które są niezbędne w czasie przygotowanego przez nas programu szkolenia. Za chwilę będzie więcej informacji na naszej stronie. Pozdrawiam.. Dziekuje za informacje. Mam jeszcze jedno pytanie. Troche mi sie wlecze proces rejestracji moto. Nie mam pewnosci kiedy wreszcie uda mi sie zalatwic wszystko na tip-top. Do czego daze. Jesli nie potwierdze udzialu w szkoleniu (w ten weekend), to czy istnieje mozliwosc dolaczenia sie do grupy "z ulicy" ze sie tak wyraze? Tzn jesli zdaze przyjechac ale nie bede umowiony telefonicznie, to czy bede mogl wziac udzial w szkoleniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konikkonik Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 Dziekuje za informacje. Mam jeszcze jedno pytanie. Troche mi sie wlecze proces rejestracji moto. Nie mam pewnosci kiedy wreszcie uda mi sie zalatwic wszystko na tip-top. Do czego daze. Jesli nie potwierdze udzialu w szkoleniu (w ten weekend), to czy istnieje mozliwosc dolaczenia sie do grupy "z ulicy" ze sie tak wyraze? Tzn jesli zdaze przyjechac ale nie bede umowiony telefonicznie, to czy bede mogl wziac udzial w szkoleniu?Przypominam ci, że to nie są głowne treningi. Teraz wszystkie jazdy są jazdami indywidualnymi, na które umawiam się z każdym osobiście. Właśnie jestem po dzisiejszej teorii i mam już rozpisaną połowę dostępnego czasu. Najlepiej zadzwoń do mnie to porozmawiamy. Pozdrawiam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi