czarczi Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 witamjakie sa roznice miedzy ktm sx 250 2004 a sxs 250 2004 , wiem ze wersja sxs jest fabrycznie przygotowana do mistrzostw swiata ,ale konkretnie co jest pozmieniane ??pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camaross Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 (edytowane) myśle że sxs ma pare pierdółek lepszych które przydają się zawodnikom i osobą które ekstremalnie będe je używać ...dla ciebie jak znalazl Edytowane 4 Maja 2007 przez Camaross Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarczi Opublikowano 4 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 (edytowane) a co to znaczy te pare pierdolek ?? Edytowane 4 Maja 2007 przez czarczi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 Ma fabrycznie wydech domy lub hgs (dokładnie nie pamiętam), różni się zawieszeniem, półkami, piastami, ma inną głowicę oraz inną membranę. Z tego co słyszałem sxs nie więcej mocy od sx tyle ze ma zmienioną charakterystykę aby był żywszy w średnim zakresie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarczi Opublikowano 5 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 no to zajebiscie sie sklada bo ja naqjbardziej lubie srednie obroty ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi