Boba Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Po zakupie Yamci i po przejechaniu całych 20 km zaczęły się problemy. Przede wszystkim kaszle, przerywa, na niskich obrotach chodzi bardzo nieregularnie (wiem, wiem - wysokoobrotowa), ale mimo wszytko - nie jest w porządku. Mechanik stwierdził, że paliwo zaprawione wodą. Poooooszło kupę paliwa, okazało się, że nowiutkie świece (komplet 116 zet) dostały w kuper i mechanik założył jakieś stare. Po przejechaniu kilkudziesięciu km sytuacja jest dokładnie taka sama. Drugi komplet świec prawdopodobnie jest spieprzony (były czarniusieńkie, jeden osad sadzy), dym czarny, chód bardzo nierówny. Podobno była zrobiona synchronizacja gaźników. Co mam teraz robić, bo każdy "doktor" bierze kasę, świece idą jak woda, a problem pozostaje. Na zlocie w Rybniku koledzy stwierdzili tylko, że "chodzi nie tak". :biggrin: :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi