Trophy 197 Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Witam wszystkich zainteresowanych moim tematem!!!Mam MZ ES 250/2 i chce sobie zalozyc do niej kierunkowskazy , ale nigdzie nie moge znalesc przerywacza .Moj dylemat jest taki ,ze chce miec tam cztery kierunkowskazy a orginalnie byly dwa. Wiec musze miec przerywacz nieco wiekszy zeby to dzialalo .Myslalem tam zalozyc przerywacz np. od trabanta bo tez jest na 6V ! Jak myslicie co tam zalozyc??? Z gory dziekuje za pomoc!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajdowiec Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 jeżeli założysz przerywacz od czegoś innego to tez powinen działac, wazne aby był prąd stały noi właściwe napiecie(bynajmniej jak ja zakładałem inne przerywacze było ok i działał).pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor7903 Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Załóż czeski z CZ. Ważne żeby był na 6V i miał moc wystarczącą do zasilenia 2 żarówek (czyli jednej strony motocykla). Inaczej częsotliwość mrugnięc może być niezadawalająca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi