Frencci Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 Witajcie. Przyszedła czas na wymianę zestawu napędowego. Mam nietypową tylną zębatkę- jest to pokłosie moich prób z wykorzystaniem możliwości mojej Duki. Mam z tyłu zestaw- carrier+zębatka (przykręcany imbusami ring) czeskiej firmy TSS- http://www.tss.cz/hl_strana7.htm . Nie mogę zlokalizować firmy, która może mieć w ofercię właśnie takie 'zewnętrznę' zębatki/ringi (model- "10402 Sprocket 525 Ducati 916, 996, 998"), a Czesi mi nie odpisują ;-[ . Wiem- "Grandysi" są przedstwicielami TSS ale zębatek nie mają. Proszę o pomoc. Pzdr :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 Witajcie. Przyszedła czas na wymianę zestawu napędowego. Mam nietypową tylną zębatkę- jest to pokłosie moich prób z wykorzystaniem możliwości mojej Duki. Mam z tyłu zestaw- carrier+zębatka (przykręcany imbusami ring) czeskiej firmy TSS- http://www.tss.cz/hl_strana7.htm . Nie mogę zlokalizować firmy, która może mieć w ofercię właśnie takie 'zewnętrznę' zębatki/ringi (model- "10402 Sprocket 525 Ducati 916, 996, 998"), a Czesi mi nie odpisują ;-[ . Wiem- "Grandysi" są przedstwicielami TSS ale zębatek nie mają. Proszę o pomoc. Pzdr :rolleyes:pogadaj z grandysami niech ci sprowadza. jak sa oficjalnym dystrybutorem to chyba powinni?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 31 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 pogadaj z grandysami niech ci sprowadza. jak sa oficjalnym dystrybutorem to chyba powinni?? Nie ma szansy- znam Jacka i zaproponowal mi inna. Komu sie chce zamawiac jedna sztuke? ;-[ Kiedys, pamietam- gdy przegladalem net to natknalem sie na jakis sklep z tymi zebatkami...teraz w wyszukiwarce- zima i nie pamietam gdzie to bylo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buddha Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Witam.Podaj dokładny model i rocznik to może uda się z JT dobrać taką. Chyba, że jesteś zainteresowany tylko i wyłacznie zębatką tamtej firmy.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Witam.Podaj dokładny model i rocznik to może uda się z JT dobrać taką. Chyba, że jesteś zainteresowany tylko i wyłacznie zębatką tamtej firmy.Pozdrawiam No, nie wiem czy beda mocowania pasowac...To jest Duc 998 Biposto, 2002 rp. Oryginalnie jest 36 a wolalbym 38 zebow. Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi