Maro Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 Zgodnie z zapowedzią otwieram temat.Ci co czytali początkowe posty w temacie Jasnej Góry wiedzą skąd wzieła się nazwa, tym co nie czytali nie będę tłumaczył.Spotkanie grupy GODNEJ i wyjazd na otwarcie sezonu motocyklowego na Jasnej Górze w dniu 15.04.2007 ustalone zostaje na stacji Shell przy MC donald 1,5km za Jankami na dwupasmówce katowickiej.Godzina zbiórki 5,45 - punktualnie o 6,00 wyjazd.Przyjeżdżamy z pełnymi bakami, a komu się nie uda ma możliwość dotankowania w miejscu zbiórki.Prędkość przelotowa grupy ok 90 - 110 km/h.W trasie zrobimy jeden postój na dotankowanie, szczegóły ustalimy w miejscu spotkania.Planowane dotarcie do Częstochowy ok 9,30 i dołączenie do reszty uczestników na Górce Przeprośnej.Dalej wszyscy pojedziemy w paradzie na Jasną Górę. W imieniu Leśnika 5i swoim zapraszam wszystkich chętnych, którym odpowiadają założenia grupy do przyłączenia się i zasygnalizowania tego faktu postem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 Niniejszym sygnalizuję że się przyłączę bo odpowiadają mi takie założenia :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar_Cin Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 Mnie również odpowiada ta koncepcja :icon_mrgreen: Dołączam do Was o 5:45 w niedzielę :flesje: :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 Witam, Żona powiedziała że jak nie będzie mogła to mam jechać sam :icon_mrgreen: ha ha ha haMelduje sie 5:30................wiadomo pogaduszki itd. p.s. Wyjaśnijcie mi sprawe z zabawkami bo mam tego od groma i chętnie zawioze jakiś worek pluszaków :flesje: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maro Opublikowano 31 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 Witam, p.s. Wyjaśnijcie mi sprawe z zabawkami bo mam tego od groma i chętnie zawioze jakiś worek pluszaków :flesje:cytat :icon_mrgreen: "Po raz pierwszy 2007 roku zachecam do przywozenia na Jasna Gore zabawek dla naszych, polskich sierot, tak w Polsce jak i na Wschodzie. Zabawki nie sa obowiazkowe ale pozadane i należy je przymocowac do motocykla na zewnatrz, w widocznym miejscu. Na placu przed Klasztorem, czestochowski Caritas postawi kontener, który obslugiwac będą dzieci z pobliskiego sierocinca.Zbiorke zabawek dla dzieci przez motocyklistow wymyslil George Waligora – Polak, weteran wojny wietnamskiej. 28 lat temu, wraz z 6 kolegami, również weteranami tej wojny, w pierwsza niedziele grudnia, pojechali ulica Western w Chicago, z poludnia na polnoc, do wojskowego magazynu. Przywiezli 7 pluszowych misiow. Tak się zaczelo. W roku ubieglym pjechalo ulica Western, przez caly dzien, wiozac zabawki, 50 tys motocykli. Jest sprawa honoru motocyklisty z midwest, w pierwsza niedziele grudnia, bez względu na pogode, często w deszczu, sniegu a czasem w siarczystym mrozie, przejechac ta trase. A potem rozsylaja dary po swiecie. Polski Klub Motocyklowy Sokol z Chicago, od 9 lat, od chwili swojego powstania, uczestniczy w TOYS FOR TOTS – ZABAWKI DLA DZIECI, tak to się nazywa. A u nas biednych dzieci nie brakuje a coz dopiero na Kresach dawnej Rzeczypospolitej. A co może sprawic wieksza radosc jak usmiech biednego dziecka?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 Mam rozumieć że powiesze torbe czy worek z zabawkami i dzieciaki co zbierają wezmą sobie, taaak? :icon_mrgreen: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leśnik5 Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 Oczywiście stawie się przed 6.00, proponuje wyznaczyć Maro na Komandora grupy "godnej".Będzie narzucał tempo i spychał do rowu tych co chcą przed szereg.Leśnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek73 Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 piszę się do grupy godnej a zabawki wezmę na pewno :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITER II Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Witam. Też jestem chetny z ekipą ale ja jestem z Piotrkowa. Możemy dołączyć na trasie tylko dajcie cynk o której przejeżdzalibyście koło nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar_Cin Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 (edytowane) Jeśli o 6:00 wyjedziemy z Janek, to w Piotrkowie będziemy lekko po 7:00. Ustawcie się gdzieś przy trasiei jak zobaczycie dużą grupę z warszawskimi blachamito dobijcie i jazda na Częstochowę. Edytowane 1 Kwietnia 2007 przez Mar_Cin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomaszek Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Rok temu pamiętam, że jakąś grupę forumowiczów powitałem na stacji BP w Częstochowie. W tym roku mogę podobnie (o ile zdążę zarejestrować motocykl). Ta stacja i tak jest po drodze na Przeprośną Górkę. Jeśli jesteście zainteresowani dajcie znać :icon_rolleyes:. Przelotowa mojej Cagivy mieście się w granicy 90-110 km/h dlatego tempa nie będę spowalniał :crossy:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maro Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 (edytowane) Ta stacja i tak jest po drodze na Przeprośną Górkę. Jeśli jesteście zainteresowani dajcie znać :lalag:. Przelotowa mojej Cagivy mieście się w granicy 90-110 km/h dlatego tempa nie będę spowalniał ;). Będzie nam bardzo miło przywitać się z Tobą i mieć miejscowego przewodnika na dojeździe do Przeprośnej Górki. :lapad: Rejestruj motocyklPozdrawiam Edytowane 1 Kwietnia 2007 przez Maro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomaszek Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zrobię co w mojej mocy :icon_rolleyes:. W ostateczności pojadę na starej tablicy... Może w niedzielę nie będzie o tej porze kontroli na drogach :wink:. W takim razie jak już wszystko będzie ustalone powiedzcie o której można się Was spodziewać w Częstochowie. Stacja BP jest w miejscu gdzie są w Częstochowie dwa McDonaldy po obu stronach ulicy (ktoś kto jeździł do Katowic DK-1 powinien wiedzieć gdzie). Nie da się tego przegapić, bo to praktycznie tuż za tabliczką "Częstochowa". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pixel Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 Jestem ciekawy jak tam było w Częstochowie.Interesowałem się tym zlotem ale nie mogłem się tam udać.Jezeli komuś się chce to napiszcie jak było,jakie wrażenia bo przed nie było jak pogadac,4um było fiknięte :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 a jak mogło być ??!! Extra było , a tak poważnie to naprawde warto sobie "strzelić" taką jednodniową wycieczke na początku sezonu , troche mnie śmieszyła msza , jakoś mało zainteresowania wzbudzała ;p ale ksiądz święcący sprzęty z kosza ruska to obraz conajmniej niecodzienny :) Pozdrawiam Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi